A BANKÁROKNAK KIÜLT A HALÁL AZ ARCÁRA. A FOLYTATÁS AZ MÁR KEVÉSBÉ LESZ MÓKÁS!

A BANKÁROKNAK KIÜLT A HALÁL AZ ARCÁRA. A FOLYTATÁS AZ MÁR KEVÉSBÉ LESZ MÓKÁS!

A BANKÁROKNAK KIÜLT A HALÁL AZ ARCÁRA. A FOLYTATÁS AZ MÁR KEVÉSBÉ LESZ MÓKÁS!

[good_old_share]

Mint kiderült, a Portfolio.hu tegnapi bankárkonferenciáját megzavaró “őrjöngő” férfi Póka László volt. A Nem Adom a Házamat Otthonvédő Mozgalom vezetője és kisebb létszámú-ám összeszokott és edzett-csapata “tisztelte meg” a hiénaértekezést.

 

A tanácskozásra “vendégelőadói szándékkal” érkezett Póka László és csapata nem okozott osztatlan örömöt sem a meghirdetett és fizetett előadók, sem pedig a fizetős misehallgatók köreiben. Ráadásul a Póka által bejelentett téma-az ÁLTALUK A BANKI ÜGYFELEK KÁRÁRA ELKÖVETETT BŰNCSELEKMÉNYSOROZAT-sem nyerte el tetszésüket.

loading...
Néhány biztonsági és egy pár szervezőlihenc igyekezett a vendégelőadót némaságra és távozásra bírni, de ez csak a sündőrhatóság rohanvást érkező egyenruhásainak sikerült. Ám az ő érkeztükig Póka László hirdette az igét, olvasta az összesereglett bűnözők fejére a bűnlajstromot.

A vendégelőadásnak a helyszínre vezényelt zsurnaliszták örültek a legjobban. Az általában jellemzően savanyú légkörű, ilyen konferenciák hangulatát meglehetősen földobta az otthonvédők megjelenése.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Természetesen nem tarthatta meg előadását Póka László. Ráadásul az egybesereglett sakálok előtt újdonságot sem tudott volna mondani. Bűneikkel minden jelenlévő tisztában volt/van!

Viszont talán első ízben fordult elő, hogy a jelenlévő tudósítók jóvoltából legalább egymillió magyar értesülhetett arról, hogy egy ország tönkretevőit a MAGYAR TÁRSADALOM NEVÉBEN NYILVÁNOSAN MEGRÓTTÁK!

A feldúlt lelkületű rablóhorda egyedeit szeretnénk ezúton egy kicsit megvigasztalni: a tegnapi műsor CSAK AFFÉLE FÖLVEZETÉS VOLT! Járhattak volna roszabbul is! Merthogy az csak a kezdete volt VALAMINEK!

loading...

Rossz hírünk is van a számukra! A FOLYTATÁS AZ MÁR KEVÉSBÉ LESZ MÓKÁS!

Forrás

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HOLLÓ A HOLLÓNAK...
HOLLÓ A HOLLÓNAK…

Holló a hollónak nem vájja ki a szemét [good_old_share] Napokban közölte a sajtó azt, hogy Mossack Fonseca nevű, panamai székhelyű...

GULYA TIBOR ELŐZETESBEN VAN?
GULYA TIBOR ELŐZETESBEN VAN?

GULYA TIBOR ELŐZETESBEN VAN? [good_old_share] Gulya Tibor személye rendkívüli mértékben megosztja a „deviza”- károsult társadalmat.   Van, aki valódi devizás...

Close