DEVIZAHITELEK-NINCS VESZVE SEMMI! NEM HAGYHATOM SZÓ NÉLKÜL!

DEVIZAHITELEK-NINCS VESZVE SEMMI! NEM HAGYHATOM SZÓ NÉLKÜL!

DEVIZAHITELEK-NINCS VESZVE SEMMI! NEM HAGYHATOM SZÓ NÉLKÜL!

[good_old_share]

Ti küldtétek – Zelinka Tamás.  Mindenki a Kúria várható jogegységi határozatával van elfoglalva, azzal hogy ellehetetlenítik a helyzetünket. A cél az, hogy ezt mindenki el is higgye. Pedig erről szó sincs!

 

A Kúria jogegységi határozatának előzetes megszellőztetése szándékosan tévútra vezeti a „devizás” perekben érdekelteket, mert ismét minden csak az érvénytelenségről és annak jogkövetkezményeként a kötelező deviza elszámolásról szól. Mintha csak ez lenne az adósok egyedüli menekülő útja, ami ráadásul éppen most lesz elzárva. A véleményekből látszik, hogy ezt már sikeresen beültették a köztudatba. Tévedés!!! Van élet a szerződés érvénytelenségének megállapítása nélkül is!

loading...
Jogi megoldás változatlanul létezik!!! Ez nem a megszokott, ez egy új megoldás!!!

 

Létezik egy olyan SZÁMVITELI ELSZÁMOLÁSI PER, amelynek elindításához semmi szükség a szerződés érvénytelenségének megállapítására, mert nem annak jogkövetkezményeként kérjük a bíróságon, hanem attól teljesen függetlenül.

Ismereteim szerint a „FORINTSZÁMADÁSI KÖTELEZETTSÉG MEGÁLLAPÍTÁSA TÁRGYÁBAN” jelenleg folyó egyetlen pert, mi magunk indítottuk 2014. októberben, amely most éppen másodfokú ítéletre vár.

A Kúria előtti demonstráción az MNB Felügyelő Bizottságának volt tagja, Varga István megerősített abban, hogy a devizaalapú kölcsönök végleges megoldását ő is a számvitel szabályainak megfelelő forintelszámolásban látja.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A bank forintban köteles az ügyfeleivel elszámolni, mert a számlákon kizárólag forintteljesítések történtek. Ez egyenesen a számviteli törvény valódiság elvéből és bizonylati elvéből következik.
Egy ilyen számviteli per csoportosan, tehát pertársaságban is indítható és megalapozza azokat a későbbi jogi lehetőségeket, amiknek eredménye tökéletesen egyenértékű a szerződés eddig megszokott érvénytelenségének megállapításával.

loading...

Minden múltbeli banki követelés megalapozatlan, ha nincs érvényesen és hitelesen teljesítve a bíróságon követelt forintszámadás!

Egy ilyen forintelszámolásnak tehát a jogkövetkezménye a későbbiekben szóba jöhető összes jogi lépés, nem pedig fordítva!

Számadás nem teljesítésének jogkövetkezményei:

 

Élő szerződésnél: elállás szerződésszegés miatt!
Felmondott szerződésnél megállapítási keresetek: felmondás érvénytelensége / végrehajtási kifogás / jelzálog törlése, / végrehajtás megszüntetése tárgyában.

A fenti perekre a Kúria eddigi PJE határozatai és a DH törvények teljesen hatástalanok! Nincs miért aggódni, nincs veszve semmi! –  Zelinka Tamás Facebook.

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A SÁTÁNT KÖNNYEBB ELSZÁMOLTATNI, MINT A BANKOKAT.
A SÁTÁNT KÖNNYEBB ELSZÁMOLTATNI, MINT A BANKOKAT

A SÁTÁNT KÖNNYEBB ELSZÁMOLTATNI, MINT A BANKOKAT [good_old_share] Valóban annyira nehéz lenne tisztességesen elszámoltatni, és az elkövetett bűnökért felelősségre vonni...

A BANKÁROKNAK KIÜLT A HALÁL AZ ARCÁRA. A FOLYTATÁS AZ MÁR KEVÉSBÉ LESZ MÓKÁS!
A BANKÁROKNAK KIÜLT A HALÁL AZ ARCÁRA. A FOLYTATÁS AZ MÁR KEVÉSBÉ LESZ MÓKÁS!

A BANKÁROKNAK KIÜLT A HALÁL AZ ARCÁRA. A FOLYTATÁS AZ MÁR KEVÉSBÉ LESZ MÓKÁS! [good_old_share] Mint kiderült, a Portfolio.hu tegnapi...

Close