A BIZONYÍTÁS NAPJA FRISSÍTÉS

A BIZONYÍTÁS NAPJA FRISSÍTÉS.

F R I S S Í T É S

Figyelem! TELEKOCSI! A rendezvényre megkezdődött a jármű regisztráció! Részletek alább! [cn-social-icon]

Az eredeti cikket, így a frissítés előzményeit ide kattintva olvashatod el: A BIZONYÍTÁS NAPJA – KÁSLER ÁRPÁD  

A konferencián görögül beszéltek, fülhallgatón keresztül szinkrontolmács fordította számomra az elhangzottakat.

loading...

Kérdéseket tettek fel a hallgatóság részéről, melyeket megválaszoltam. Sajnos a média és az internet segítségével teljesen elferdítve értékelték a magyar helyzetet. Úgy gondolom, hogy sikerült azt – legalábbis a jelenlévők előtt – „kiegyenesíteni”.

Az elhangzottakra még a föld is megrázkódott… Az éjjel 5,2-es földrengés volt, arra ébredtem, hogy az ágyam verődik a falnak.

Találkoztam a Cseh Köztársaság tiszteletbeli konzuljával. Csehországban nem engedélyezték a deviza alapú hiteleket. Személyesen tájékoztattam mindenre kiterjedően a magyar helyzetről.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Szeptember 12-e az utolsó nagy esély ebben az ügyben! Ha az emberek nem jönnek el kellő létszámban, akkor mi nem leszünk elegen a megoldáshoz, ezt tartsa mindenki szem előtt, amikor dönt.

Figyelem! TELEKOCSI! A rendezvényre megkezdődött a jármű regisztráció! Ide kattintva megnézheted, hogy a lakóhelyed közelében indul-e autó a rendezvényre, illetve magad is regisztrálhatsz, ha utasokat szeretnél felvenni: http://kaslerarpad.hu/telekocsi/

loading...

A közös fellépésektől függetlenül mindenki egyetértett abban, hogy a további eredmények kiharcolásához már elvárható a tömegek felzárkózása minden országban.

Sajnos Magyarországon a tömegek elmúlasztották a nagy lehetőséget április 6-án. Olyan pártokra szavaztak, akik a forintosítást a legmagasabb árfolyamon a nyakukra hozták, nem beszélve arról a szerveződésekről, kik az összefogást sürgetik, csak mindent elkövetnek, hogy az ne legyen. – Kásler Árpád [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ISTEN MALMAI LASSAN ŐRÖLNEK.
ISTEN MALMAI LASSAN ŐRÖLNEK

Isten malmai őrölnek, lassan őrölnek Három nappal ezelőtt az alábbiak szerint tájékoztatott az Európai Bizottság Jogérvényesítési és Fogyasztópolitikai Főigazgatósága Ügyintézője...

BANKI ELSZÁMOLÁS - MÁSODLAGOS SZEMFÉNYVESZTŐ KÖNYVELÉS.
BANKI ELSZÁMOLÁS – MÁSODLAGOS SZEMFÉNYVESZTŐ KÖNYVELÉS

Másodlagos szemfényvesztő könyvelés - Járvás Éva [cn-social-icon] Gyakran használom az alvást problémamegoldásra. Sokszor igazolódott ennek a technikának a működése, ha...

Close