A BIZONYÍTÁS NAPJA FRISSÍTÉS

A BIZONYÍTÁS NAPJA FRISSÍTÉS.

F R I S S Í T É S

Figyelem! TELEKOCSI! A rendezvényre megkezdődött a jármű regisztráció! Részletek alább! [cn-social-icon]

Az eredeti cikket, így a frissítés előzményeit ide kattintva olvashatod el: A BIZONYÍTÁS NAPJA – KÁSLER ÁRPÁD  

A konferencián görögül beszéltek, fülhallgatón keresztül szinkrontolmács fordította számomra az elhangzottakat.

Kérdéseket tettek fel a hallgatóság részéről, melyeket megválaszoltam. Sajnos a média és az internet segítségével teljesen elferdítve értékelték a magyar helyzetet. Úgy gondolom, hogy sikerült azt – legalábbis a jelenlévők előtt – „kiegyenesíteni”.

Az elhangzottakra még a föld is megrázkódott… Az éjjel 5,2-es földrengés volt, arra ébredtem, hogy az ágyam verődik a falnak.

Találkoztam a Cseh Köztársaság tiszteletbeli konzuljával. Csehországban nem engedélyezték a deviza alapú hiteleket. Személyesen tájékoztattam mindenre kiterjedően a magyar helyzetről.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Szeptember 12-e az utolsó nagy esély ebben az ügyben! Ha az emberek nem jönnek el kellő létszámban, akkor mi nem leszünk elegen a megoldáshoz, ezt tartsa mindenki szem előtt, amikor dönt.

Figyelem! TELEKOCSI! A rendezvényre megkezdődött a jármű regisztráció! Ide kattintva megnézheted, hogy a lakóhelyed közelében indul-e autó a rendezvényre, illetve magad is regisztrálhatsz, ha utasokat szeretnél felvenni: http://kaslerarpad.hu/telekocsi/

A közös fellépésektől függetlenül mindenki egyetértett abban, hogy a további eredmények kiharcolásához már elvárható a tömegek felzárkózása minden országban.

Sajnos Magyarországon a tömegek elmúlasztották a nagy lehetőséget április 6-án. Olyan pártokra szavaztak, akik a forintosítást a legmagasabb árfolyamon a nyakukra hozták, nem beszélve arról a szerveződésekről, kik az összefogást sürgetik, csak mindent elkövetnek, hogy az ne legyen. – Kásler Árpád [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM