A DEVIZAHITELEK FELÜLVIZSGÁLATA.

A DEVIZAHITELEK FELÜLVIZSGÁLATA.

A DEVIZAHITELEK FELÜLVIZSGÁLATA.

[good_old_share]


A paktum felmondása és a devizahitelek felülvizsgálata!

 

Nem hagyjuk, hogy a szőnyeg alá söpörjék a devizahitelesek (devizakárosultak szerk.) problémáját!A parlamentben kezdeményezzük, hogy a kormány mondja fel a devizahitelesek ellenében, a bankokkal kötött paktumot!

A Kúria pedig kezdje a felülvizsgálatot a saját döntéseinél, amelyek miatt rengeteg család került az utcára!

Ne csak Orbán haverjával – a börtön elől Magyarországra szökött – volt macedón miniszterelnökkel legyen szolidáris a magyar kormány!

Esetleg azért a 900 ezer magyarért is felemelhetné már a szavát a kormány, akik a hitelválság miatt veszíthetik el otthonaikat… Dr. Szakács László.A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM