ELÁLLÁS A SZERZŐDÉSTŐL – EGY LEVÉL

ELÁLLÁS A SZERZŐDÉSTŐL - EGY LEVÉL.

ELÁLLÁS A SZERZŐDÉSTŐL – EGY LEVÉL

Tisztelt Dr Léhmann Úr!

[cn-social-icon]

Mint köztudott, az általam javasolt jogi megoldás nem a szerződéstől elálláson, illetve a törlesztőrészletek fizetésének megszüntetésén alapul, de akkor, ha a Magyar Nemzeti Bank Elnökhelyettese levélben könyörög az Országos Ügyvédi Kamara Elnökének azért, hogy az ügyvédek ne javasoljanak ilyen lehetőséget az adósoknak, akkor érdemes ennek a megoldásnak utánanézni.  “

A realitásokat messzemenőkig tükröző logika. Én már az élet minden területén alkalmazom. Minél inkább óv a mainstream média, vagy épp a nemzete ellen fordult közhatalmi apparátus bármely szócsöve valamitől, nekem annál inkább szimpatikus a dolog – és fordítva. Egyébként ez az MNB-s vinnyogás annyit azért elárul, hogy nem kevesen tagadták meg az elszámolás elfogadását, és ezek jelentős része immáron a pereskedésre is elszánta magát. Azaz olyan nagyságrendű a nyílt lázadás a bűzös, nagyon sötét és gonoszsággal teli bankár tárgyalókban a – most éppen – a 2/3 –osok pártjait kézivezérlő maffia prominensei által lezsírozott, és reményeik szerint végső megoldás, azaz a látszólag adós, ám teljesen nyilvánvalóan minden ízében bankmentő forgatókönyv ellen, amitől kezdenek megriadni.

Amit hagyományos módon, azaz a hazudunk reggel délben meg este (hogy egy klasszikus hazaárulót idézzek) már nem tudnak a szőnyeg alá söpörni, elhallgatni. Még akkor sem, ha a közszolgálati médiumaink mára a “minden este bemondjuk, hogy ma micsoda lett hány százalékkal jobb, azaz megint mennyivel teljesítünk jobban tegnaphoz képest” című undorító, a komcsi időket idéző belügyi propagandán kívül másra már nem igen használhatóak.

Egyszóval drasztikusan megnőtt a pereskedési kedv! Ezzel ez a banda, – akik pont az ellenkezőjét akarták, és mint az MNB nemzetért “aggódó” levele is bizonyítja, akarják ma is elérni – nem tudom mit fog kezdeni.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Van a hazugságspirálnak egy olyan végső szakasza, amikor már mindegy mit csinál, mond a hazudozó, az minden esetben ellene fordul, azaz kontraproduktív. Ez a banda notórius hazudozó, nemzeti érdeket soha nem képviselt, valamiféle homályos polgári értékrend mentén szolgáltatja ki egyre leplezetlenebbül a multinacionális nagytőkének, a bankok mögött álló névtelen parazitáknak az országot, és csinál rohamléptekkel egy gazdag, áldott földön élő, szabad európai nemzetből német összeszerelő gyárak alulfizetett rabszolgáit, akik éhbérük jelentős részét azonnal oda kénytelenek adni olyan valamikor rég felvett kölcsöneik bank által számolt törlesztő részletének fizetésére, amiről már régen fogalma sincs, hogy miért is annyi, amennyi. 

Meg aztán ugyanez a banda a bankok egyoldalú kamatemelési jogát elveszi, majd a fiktív deviza kölcsönök forintosításának hazaszerető hevében az ország devizatartalékából immáron valódi devizát ad a bankoknak, hogy a forint hiteleket forintra tudják váltani, majd miután ezt a 2015 december 31-ig felfüggesztett jogállam helyett bevezetett bankár statáriális időszak keretei között megtették, a kamatokat ismét egyoldalúan bármikor, bármekkora mértékben a bankok számára emelhetővé teszi.

Persze az un. köz, és e tekintetben velük egykutya kereskedelmi médiumok szócsövei a konstrukciónak ezen lényegi elemét tagadni fogják, hiszen a kamat referencia kamathoz kötött. Igen. A kamatfelárat, és így magát az ügyleti kamatot meg továbbra is úgy emelik a paraziták, ahogy akarják. Az immáron a törvény erejénél fogva ránk erőltetett új – jogállamban elvileg csak két egyenlő fél együttes szerződési akaratával létrejöhető – szerződés szerinti felturbózott, mostanra kőbe vésett, bíróság előtt támadhatatlan tőketartozás fog annak a hamarosan bekövetkező drasztikus referenciakamat, – és a bankárok arcátlan romlottságát ismerve – egyúttal kamatfelár emelkedés együttes hatása miatti brutál ügyleti kamattehernek számítási alapját képezni, amit nem sokáig fognak tudni az adósok fizetni.

Az elszámoló levelekben kiküldött un. törlesztési tervekben szereplő számok éppúgy fiktívek, mint az eredeti kölcsönök mögötti deviza.

És pont azok hazudják ezt is, akik eredetileg hazudtak. Mert ezek igazat szólni képtelenek. Mert a hazugság atyja az uruk. Legyen a hitük szerint…

A fentiekből tehát – megismétlem – nyilvánvalóan az következik, mindenkinek perelni kell! A kollaboráns közhatalom meg az egész ótvar birodalmi apparát évek óta azzal van elfoglalva, hogy a

  1. perektől elriasszák az embereket
  2. ha elszánta magát, hogy perel, akkor bármi áron lehetőleg már a kereset befogadását is lehetetlenítsék el
  3. ha mégis sikerül beadni a keresetet, akkor a szakmája szégyeneként, és egyértelműen hazaáruló véglényként aposztrofálható, a bíróságok leggyengébb jellemmel rendelkező, és így leginkább lekenyerezhető  kádereiknek, bizonyos bíróknak osztották ezeket a pereket, és húzatták az időt, nyújtatták a pert ezzel a nyomorulttal

Mindeközben az egész uniós és hazai jogi normarendszert megpróbálták úgy magyarázni, hogy azok rendelkezéseit bankok és adós közötti jogviszony tekintetében így, míg minden más, azaz közönséges halandó és közönséges halandó közötti jogviszony esetén pedig úgy kell értelmezni. Ezzel sincsen egyébként semmi gond, én már régóta mondom. Innentől kezdve egyetlen dologra kell csak a közönséges halandóknak figyelnie, és gyermekeit, unokáit is erre megtanítania:

Drága gyermekeim! Soha, de soha ne írjatok alá semmit, amelyben akár a legkisebb kötelezettséget is vállalnátok egy nem közönséges halandónak számító entitás, azaz egy bankkal szemben. Ugyanis a törvény előtt – legalábbis a hazaáruló bankmentő apparátus, néhány bíró, kamaraelnök, ügyész meg egyéb korrupt hazátlan bürokrata szándékai szerint – soha nem lehet majd igazad ezen különleges státusban lévő entitással szemben.

Ez alaptudás.

Én – a bankok által finanszírozott néphülyítést, azaz már a következő generáció becserkészését előkészítendő, “pénzügyi felvilágosító vetélkedő gyerekeknek”, meg egyéb néven futtatott – un. pénzügyi felvilágosítás helyett az általános iskola első osztálya első órájában kötelezően előírnám, hogy ezt az alaptudást a gyerekek eszébe véssék. Persze illúzióim nincsenek, mert az iskolarendszerünket is ugyanaz a banda alakítja, mint a pénzrendszerünket. Éppen ezért a mi szülői felelősségünk a felvilágosítást elkövetni.

A Szittya Világtalálkozón elmondott beszéd kapcsán csak annyit lehet mondani. Naponta kéne egy ilyen. Az igazságnak nagy ereje van. Egyetlen 40 perces beszéd, ami testesíti az igazságot, semlegesíteni, felülírni tudja a kollaboránsok bankár mételyét, a minden fórumon, napi szinten csöpögtetett hazugságot. Kioltja azt. Mert bármekkora a sötétség egy szobában, egyetlen gyertya fénye megsemmisíti azt. Magam részéről csak biztatni tudom ügyvéd urat, hogy vállaljon több közszereplést. Persze már az is csoda, hogy azt a mérhetetlenül sok időt és energiát felemésztő munkát, amit a perek vitele megkíván elvégezni tudja.

Tisztelettel:  G……………….. L…………… [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM