FONTOS „DEVIZÁS” HELYREIGAZÍTÁS A JOBBIKNAK-KÉRETLENÜL.

FONTOS „DEVIZÁS” HELYREIGAZÍTÁS A JOBBIKNAK-KÉRETLENÜL.

FONTOS „DEVIZÁS” HELYREIGAZÍTÁS A JOBBIKNAK-KÉRETLENÜL.

[good_old_share]


Olvasd végig a cikket!

 

Szeretnénk korrektek maradni, ezért úgy döntöttünk, hogy ezt a helyreigazítást kéretlenül is közzétesszük.

loading...

A múlt alkalommal közöltük a honlapunkon a KIT KELL ELSZÁMOLTATNI? A BANKOKAT, VAGY A KORMÁNYT? című cikket.
Ebben valótlanul írtuk azt, hogy a forintosítási törvénnyel kapcsolatban a piaci árfolyamon történt forintosítást a Jobbik is megszavazta. A valóság az, hogy sem a Jobbik, sem pedig egyetlen ellenzéki párt nem szavazta meg a piaci árfolyamon történt forintosítást. Fodor Gábor pedig tartózkodott a szavazás során. Viszont a FIDESZ-KDNP teljes egyetértésben megszavazta a piaci árfolyamon történt forintosítást.

A szavazás részleteiről az oldal alján láthatod a felvételt.

Azért tartottuk fontosnak ezt a helyreigazítást közölni, mert az egyik Facebook csatornánkon Z. Kárpát Dániel jogosan vetette a szemünkre, hogy valótlanságokat híresztelünk. Így ezt a kérdést most helyre tettük.

Viszont a „deviza”-károsultak részéről maradt itt még sajnos egy nagyon fontos nyitott kérdés, amit azonnal ki is fejtünk.

loading...

A kérdés pedig a következő: Vajon miként értékeli a Jobbik azt a tényt, hogy egy üzleti csoport közel kétmillió Magyar családot éveken át 734 milliárd forinttal károsított meg? Mindezt természetesen jogilag bizonyítottan! Az nem különösen nagy értékre elkövetett csalás?

Erre sajnos nem kaptunk választ Z. Kárpát Dánieltől! Pedig ez is az „ősbűnök” egyike!

Mint arról korábban beszámoltunk, a hazai bankok a Magyar társadalom jelenős tömegétől (1,9 millió szerződés) 734 milliárd forintot vontak el szervezetten és folytatólagosan. Van, aki szerint ez csalás, és akadnak olyanok, akik szerint ez csak „tisztességtelenség”.

És a kérdésünk továbbra is az: Ha most a Jobbik ellenzékből sem meri nevén nevezni a dolgokat, akkor a későbbiekben mit várhatunk a párttól?

Szerinted???
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. KRISTON A „DEVIZA”-HITELRŐL.
DR. KRISTON A „DEVIZA”-HITELRŐL.

DR. KRISTON A „DEVIZA”-HITELRŐL. [good_old_share] A „deviza”-károsultak napi rendszerességgel teszik fel a kérdést: Hogy lehetséges az, hogy a „hitelekről „már...

DEVIZA-KÁROSULTAK FIGYELJETEK, MERT ÚJABB ÁTVERÉS KÉSZÜL!
DEVIZA-KÁROSULTAK FIGYELJETEK, MERT ÚJABB ÁTVERÉS KÉSZÜL!

DEVIZA-KÁROSULTAK FIGYELJETEK, MERT ÚJABB ÁTVERÉS KÉSZÜL! [good_old_share] Kedves „devizások”! Megpróbáljuk egyszerűen és érthetően megfogalmazni az újabb csapda lényegét. Most ismét...

Close