FONTOS „DEVIZÁS” HELYREIGAZÍTÁS A JOBBIKNAK-KÉRETLENÜL.

FONTOS „DEVIZÁS” HELYREIGAZÍTÁS A JOBBIKNAK-KÉRETLENÜL.

FONTOS „DEVIZÁS” HELYREIGAZÍTÁS A JOBBIKNAK-KÉRETLENÜL.

[good_old_share]


Olvasd végig a cikket!

 

Szeretnénk korrektek maradni, ezért úgy döntöttünk, hogy ezt a helyreigazítást kéretlenül is közzétesszük.

A múlt alkalommal közöltük a honlapunkon a KIT KELL ELSZÁMOLTATNI? A BANKOKAT, VAGY A KORMÁNYT? című cikket.
Ebben valótlanul írtuk azt, hogy a forintosítási törvénnyel kapcsolatban a piaci árfolyamon történt forintosítást a Jobbik is megszavazta. A valóság az, hogy sem a Jobbik, sem pedig egyetlen ellenzéki párt nem szavazta meg a piaci árfolyamon történt forintosítást. Fodor Gábor pedig tartózkodott a szavazás során. Viszont a FIDESZ-KDNP teljes egyetértésben megszavazta a piaci árfolyamon történt forintosítást.

A szavazás részleteiről az oldal alján láthatod a felvételt.

Azért tartottuk fontosnak ezt a helyreigazítást közölni, mert az egyik Facebook csatornánkon Z. Kárpát Dániel jogosan vetette a szemünkre, hogy valótlanságokat híresztelünk. Így ezt a kérdést most helyre tettük.

Viszont a „deviza”-károsultak részéről maradt itt még sajnos egy nagyon fontos nyitott kérdés, amit azonnal ki is fejtünk.

A kérdés pedig a következő: Vajon miként értékeli a Jobbik azt a tényt, hogy egy üzleti csoport közel kétmillió Magyar családot éveken át 734 milliárd forinttal károsított meg? Mindezt természetesen jogilag bizonyítottan! Az nem különösen nagy értékre elkövetett csalás?

Erre sajnos nem kaptunk választ Z. Kárpát Dánieltől! Pedig ez is az „ősbűnök” egyike!

Mint arról korábban beszámoltunk, a hazai bankok a Magyar társadalom jelenős tömegétől (1,9 millió szerződés) 734 milliárd forintot vontak el szervezetten és folytatólagosan. Van, aki szerint ez csalás, és akadnak olyanok, akik szerint ez csak „tisztességtelenség”.

És a kérdésünk továbbra is az: Ha most a Jobbik ellenzékből sem meri nevén nevezni a dolgokat, akkor a későbbiekben mit várhatunk a párttól?

Szerinted???
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM