A KÖZJEGYZŐK ELLENI FELJELENTÉST HÁGÁBA KELL VINNI?

A KÖZJEGYZŐK ELLENI FELJELENTÉST HÁGÁBA KELL VINNI?

A KÖZJEGYZŐK ELLENI FELJELENTÉST HÁGÁBA KELL VINNI?

[good_old_share]


A levél olvasása alatt az embernek jogosan támadhat olyan érzése, hogy a Magyar hatóságok bizonyos ügyekben nem akarják elvégezni a munkájukat.

 

Akárcsak a Magyar törvényalkotók, akik – bár elmondásuk szerint is – a bankok átverték, becsapták az ügyfeleiket, visszaéltek erőfölényükkel, ennek ellenére tétlenségükkel a bankokat segítik, és törvényi felhatalmazást adnak a Magyar Rendőrségnek ahhoz, hogy Magyar családokat akár erőszakkal is az utcára hajítsanak.Június 24., 15:44

Tájékoztatás a Magyar Közjegyzők Emberiesség ellen elkövetett bűncselekmények feljelentésével kapcsolatban.

 

Tárgy: 404/2018/1 nyomozási ügyszám

Dátum: Sun, 24 Jun 2018 15:28:35 +0200

Feladó: golyobt <golyobt@gmail.hu>

Címzett: Budapest nyom <budapest.nyom@mku.hu>

Tisztelt Budapesti Nyomozó Ügyészség!

A mellékelt e-mailben küldött beadványt kérem eljuttatni a nyomozati szám szerint illetékes ügyésznek!

Tárgy: Nyom 404/2018/ 1 feljelentés elutasítás

Tisztelt Budapesti Nyomozó Ügyészség!A fenti számú végzés 2018. április 11., tehát a 2018. március.19. feljelentés leadásának dátumához képest átlépték azt a három napos határidőt, mely szerint arra hivatkozhatnának, hogy a nyomozást azért nem kell folytatni, mert a cselekmény nem bűncselekmény. Egyebekben megjegyeznénk, minden a feljelentésben vádként említett cselekmény bűncselekmény. Ezért az elutasító végzés rendelkező részének jogszabályhelyi hivatkozása rossz, és eleve nem is említi az emberiesség elleni részt.

A rendelkező részben kellett volna az emberiesség elleni bűncselekményről írni, nem az indokolásban, hiszen az indokolás lényege, hogy jogi érvekkel alátámasztva fejtsék ki, hogy miért történik az elutasítás vagy helyben hagyás.

Összegezve: Az elutasítás indokolásában a rendelkező részben elutasított hivatkozásokat kell alátámasztani. Esetünkben a rendelkező rész nem tartalmazza az emberiesség elleni elutasítást, így annak az indokolásban nincs helye.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Megerősítjük, hogy a 2018. március.19. keltezésű feljelentésünkben és a 2018. április .11 ei nyomozás elutasító határozatukra történő panaszunkban írtakat továbbra is fenntartjuk.

Egyebekben kérjük, hogy jogszabályi indokolással ellátva, az emberiességgel kapcsolatos bűncselekmény gyanú kapcsán történt felvetésünket vagy törvényesen elutasítani szíveskedjenek, vagy megindítani a nyomozást!

Hónapok óta teljesen jogszabálysértően minden határidőből kifutva, nem tesznek semmit! Amennyiben nem reagálnak érdemben beadvánnyinkra, és a nyomozást sem hajlandóak lefojtatni az ügyet Hágába visszük.Budapest, 2018.06.24. Szíves együttműködésüket és megértésüket megköszönve

Tisztelettel: dr. Varga István Károly, Horváth Rudolf Antal.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM