Végrehajtások felfüggesztésére, tartozások 180 foritos chf árfolyamon történő újraszámolására van szükség.

Végrehajtások felfüggesztésére, tartozások 180 foritos chf árolyamon történő újraszámolására van szükség.

Végrehajtások felfüggesztésére, tartozások 180 foritos chf árfolyamon történő újraszámolására van szükség.

Nagy baj van!


Ha nyolc évvel ezelőtt nem a bankok irányították volna a közéletet, akkor a devizahitel-kérdés ma nem lenne kérdés..

 

Felszólította a kormányt a Jobbik, hogy a devizahitelezés problémáinak ügyében ne hagyatkozzon kizárólag a Magyar Nemzeti Bankra, hanem vegye figyelembe a szakemberek véleményét is.Az MNB-t nem tartja hitelesnek a kérdésben, hiszen a pénzintézetet a Svájci Jegybank elnöke már 2004-ben figyelmeztette, hagyjon föl a devizahitelek "rendkívül veszélyes ügylettípusának" alkalmazásával, ám szavai süket fülekre találtak.

loading...

Varga-Damm Andrea, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője vasárnapi, budapesti sajtótájékoztatóján közölte: az Európai Bíróság a közelmúltban olyan döntést hozott, amelyet ő már egy nyolc évvel ezelőtt készített tanulmányában is felvetett.

Ha a devizahitelezés gondjait ennek alapján kezelték volna, akkor szerinte a bankok nem mentek volna csődbe, az adósok pedig annyit fizettek volna vissza, amennyit vállaltak.

Varga-Damm Andrea kijelentette: ha nyolc évvel ezelőtt nem a bankok irányították volna a közéletet, akkor a devizahitel-kérdés ma nem lenne kérdés,

"a bankok nem mentek volna csődbe, az adósok annyit fizettek volna vissza, amennyit vállaltak".

Közölte, a Jobbik felszólítja a kormányt, hogy a devizahitelezés problémáinak ügyében ne hagyatkozzon kizárólag a Magyar Nemzeti Bankra, hanem vegye figyelembe a szakemberek véleményét is.

loading...

Kérdésre válaszolva kijelentette, az Európai Bíróság és a Kúria állásfoglalásai alapján egy évre fel kell függeszteni az összes végrehajtást, ezt követően pedig el kell kezdeni újraszámolni a tartozásokat, akár forint alapon, legfeljebb 180 forintos svájcifrank-árfolyam mellett.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Varga-Damm Andrea nem kívánt válaszolni az ellenzéki főpolgármester-jelölti előválasztás ügyében feltett kérdésekre. Hangsúlyozta, pártpolitikai kérdésekben nem foglal állást, mert nem tölt be semmilyen párttisztséget, magánvéleményének pedig nincs hatása az eseményekre.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
NE FÉLJÜNK A DEVIZAHITELTŐL! NEM LESZ ITT BAJ!
NE FÉLJÜNK A DEVIZAHITELTŐL! NEM LESZ ITT BAJ!

NE FÉLJÜNK A DEVIZAHITELTŐL! NEM LESZ ITT BAJ! HITELES MOZGALOM KÖZLEMÉNY   Fordulópont a devizahitel bírói megítélésében - sok hibával!...

A bank megtévesztette ügyfelét, így jogerősen elvesztette a pert.
A bank megtévesztette ügyfelét, így jogerősen elvesztette a pert.

A bank megtévesztette ügyfelét, így jogerősen elvesztette a pert. A Hiteles Mozgalom oldalán jelent meg az alábbi cikk! Ez úton...

Close