RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY

Rendkívüli Közlemény.

Rendkívüli Közlemény

 

A nép és az ország kifosztóival folytatott küzdelem fordulóponthoz érkezett.

 

2014. szeptember 05. napján nyilvánosságra hozzuk a 2014. október 05. napján, Gyulára összehívott Nemzetgyűlés programját, valamint azt a munkaanyagot és cselekvési tervet, amely romba dönti a bankárok kártyavárát, valamint a  Kormány és a Kúria vezetőinek lemondásához fog vezetni.


loading...

(Kásler Árpád)

 

Az elmúlt három napos, Gyulai munkaértekezlet során helyére került az utolsó, hiányzó láncszem, amely mindenki számára érthetővé és világossá teszi a devizaalapú hitelezés törvénytelenségét.

Az ország legnagyobbjai, történelmet írtak az elmúlt három napban. A munka elvégeztetett, de a kifosztottak és az ország jövőéért aggódó és tenni akarók közvetlen részvétele nélkülözhetetlen a győzelemhez. Most mindenki történelmet írhat, kiváló, vissza nem térő alkalom lesz, hogy mindazok, akik az összefogást és cselekvést hiányolták, bizonyítsanak.

(Töviskesné Dsupin Judit) – kaslerarpad.hu


loading...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
JÖN A SZEMBESÍTÉS: MEGNYÍLNAK AZ ÜGYNÖKAKTÁK.
JÖN A SZEMBESÍTÉS: MEGNYÍLNAK AZ ÜGYNÖKAKTÁK

Jön a szerbiai szembesítés: megnyílnak az ügynökakták   Január 1-jéig "idegörlő várakozásban" élhetik mindennapjaikat Szerbiában a titói rendszer besúgóhálózatainak tagjai,...

EU-ELLENES JOGALKOTÁS ÉS JOGALKALMAZÁS MAGYARORSZÁGON.
EU-ELLENES JOGALKOTÁS ÉS JOGALKALMAZÁS MAGYARORSZÁGON

EU-ELLENES JOGALKOTÁS ÉS JOGALKALMAZÁS MAGYARORSZÁGON - Nagy Éva 1./ ÁRFOLYAMRÉS A Hpt.213.§.(1.) bek. c.) pontja szerint semmis az a fogyasztói...

Close