A KÖZJEGYZŐI OKIRATOKRÓL-„DEVIZA”-KÁROSULTAKNAK

A KÖZJEGYZŐI OKIRATOKRÓL-„DEVIZA”-KÁROSULTAKNAK.
loading...

A KÖZJEGYZŐI OKIRATOKRÓL-„DEVIZA”-KÁROSULTAKNAK

Vajon miért van az, hogy az ügyvédek döntő többsége-mikor megtudja, hogy egy károsult a bankját akarja perelni- azonnal elutasítja az ügyfelet.

 

Vajon miért van az, hogy bár a parlamenti pártok is teljes mértékben tisztában vannak azzal, hogy a bankok éveken át átverték, megkárosították és tisztességtelenül „lehúzták” a károsultakat, mégsem állnak melléjük?

Vajon miért van az, hogy ezekkel a tényekkel a közjegyzők is tisztában vannak, nagy részük mégis tovább segédkezik a károsultak teljes kifosztásában?
A CMM szerint 2016 a változás éve! Ezt a beszélgetést figyelmébe ajánljuk minden jelenlegi és majdani károsultnak, akik a banki anomáliák csapdájában vergődnek. Beszélgető partnerünk az ERSTE bankos okiratokra külön is kitér.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
loading...

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/
Read previous post:
ITT AZ IDEJE A VISSZAVÁGÁSNAK!
ITT AZ IDEJE A VISSZAVÁGÁSNAK!

ITT AZ IDEJE A VISSZAVÁGÁSNAK! Gulya Tibor bejegyzését változtatás nélkül közöljük. Gulya Tibor - Tisztelt ügyfeleink! Azok jelentkezését várom, akik...

HATALMAS NYERESÉGET SÖPÖRT BE AZ OTP.
HATALMAS NYERESÉGET SÖPÖRT BE AZ OTP

HATALMAS NYERESÉGET SÖPÖRT BE AZ OTP Jól sikerült az OTP első féléve. A hitelintézet 106,2 milliárd forintos adózás utáni eredménye...

Close