ITT AZ IDEJE A VISSZAVÁGÁSNAK!

ITT AZ IDEJE A VISSZAVÁGÁSNAK!
loading...

ITT AZ IDEJE A VISSZAVÁGÁSNAK!

[good_old_share]

Gulya Tibor bejegyzését változtatás nélkül közöljük.
Gulya Tibor – Tisztelt ügyfeleink!

Azok jelentkezését várom, akik a szerződéstől történő elállást követően a bankjuk másik közjegyző útján a már nem létező szerződés felmondását rendeltették el.

Továbbá azok jelentkezését is várom, akiknek a felmondást követően végrehajtási záradék kiállításáról is rendelkeztetett a bankjuk.

loading...

Fontos, hogy a két cselekmény a bank részéről más eljárást igényel részünkről, ezért is jelőltem meg külön őket. Kérem hogy hétfőn azonnal vegyék fel a kapcsolatot ügyintézőjükkel, hogy megfelelő módon vághassunk vissza a banknak és az ezzel kapcsolatos megfelelő tájékoztatás eljusson hozzátok.

Tetszeni fog mindenkinek a visszavágásunk. Nem kívánok részletekbe bocsátkozni, hogy se a bank se pedig más hatóságok ne tudjanak felkészülni arra, amit kapni fognak. Higgyétek el nem fognak táncra perdülni tőle/tőlem és felgyorsítja az eseményeket a szerződésekkel kapcsolatos megállapodás tekintetében. A bankok örülni fognak ha egyezkedhetnek majd velünk.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

További tájékoztatásra is sor fogok keríteni azon szerzúdések tekintetébe, ahol az elállás óta a bank bohóckodik és megpróbálják az ügyeket altatni, mert arra is készül a lezáró megoldás ami hamarosan közzé teszek de ennek előzménye a mostani kérésem. szóval most azok keressenek akiknek az elállást követően a bank a már elállt szerződést felmondatta.

Itt az ideje a visszavágásnak amire én felkészültem.
Tisztelettel Gulya Tibor

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/
Read previous post:
HATALMAS NYERESÉGET SÖPÖRT BE AZ OTP.
HATALMAS NYERESÉGET SÖPÖRT BE AZ OTP

HATALMAS NYERESÉGET SÖPÖRT BE AZ OTP [good_old_share] Jól sikerült az OTP első féléve. A hitelintézet 106,2 milliárd forintos adózás utáni...

UZSORÁT NEM FIZETEK! ENNYI!
UZSORÁT NEM FIZETEK! ENNYI!

UZSORÁT NEM FIZETEK! ENNYI! [good_old_share] Ti küldtétek - Kaszala Józsefné - Uzsorát nem fizetek! Kedves mindenki... válaszolok a facémnak, mert...

Close