ITT AZ IDEJE A VISSZAVÁGÁSNAK!

ITT AZ IDEJE A VISSZAVÁGÁSNAK!

ITT AZ IDEJE A VISSZAVÁGÁSNAK!

[good_old_share]

Gulya Tibor bejegyzését változtatás nélkül közöljük.
Gulya Tibor – Tisztelt ügyfeleink!

Azok jelentkezését várom, akik a szerződéstől történő elállást követően a bankjuk másik közjegyző útján a már nem létező szerződés felmondását rendeltették el.

Továbbá azok jelentkezését is várom, akiknek a felmondást követően végrehajtási záradék kiállításáról is rendelkeztetett a bankjuk.

Fontos, hogy a két cselekmény a bank részéről más eljárást igényel részünkről, ezért is jelőltem meg külön őket. Kérem hogy hétfőn azonnal vegyék fel a kapcsolatot ügyintézőjükkel, hogy megfelelő módon vághassunk vissza a banknak és az ezzel kapcsolatos megfelelő tájékoztatás eljusson hozzátok.

Tetszeni fog mindenkinek a visszavágásunk. Nem kívánok részletekbe bocsátkozni, hogy se a bank se pedig más hatóságok ne tudjanak felkészülni arra, amit kapni fognak. Higgyétek el nem fognak táncra perdülni tőle/tőlem és felgyorsítja az eseményeket a szerződésekkel kapcsolatos megállapodás tekintetében. A bankok örülni fognak ha egyezkedhetnek majd velünk.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

További tájékoztatásra is sor fogok keríteni azon szerzúdések tekintetébe, ahol az elállás óta a bank bohóckodik és megpróbálják az ügyeket altatni, mert arra is készül a lezáró megoldás ami hamarosan közzé teszek de ennek előzménye a mostani kérésem. szóval most azok keressenek akiknek az elállást követően a bank a már elállt szerződést felmondatta.

Itt az ideje a visszavágásnak amire én felkészültem.
Tisztelettel Gulya Tibor

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM