A BANK ÜZLETI TITKAI

A BANK ÜZLETI TITKAI.

A BANK ÜZLETI TITKAI


[good_old_share]

Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás  – Bíróságon az üzleti titok homálya mögé bújt tájékoztatás.
Mai napon egy bírósági tárgyaláson a bank a bíróság kérésének sem tett eleget akkor, amikor a fedezetértékelési szabályzatot kértük be igazolva azt, hogy az árfolyamkockázattal kapcsolatos tájékoztatás nem szólhatott a korlátlanságról.

Erre egyébként a beidézett ügyintéző sem emlékezett ugyanakkor jelezte, hogy a bank előírásai alapján adta ezt a tájékoztatást!

A KH Bank egyébként üzleti titokra hivatkozott!

Sebaj, hamarosan ügyvéd úr becsatolja! Mintha meglenne valahol és természetesen figyelembe vesszük az üzleti titokra vonatkozó hivatkozást is! – Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás.

NCK: Fel kell tenni a kérdést: Hogy tartható fent egy olyan „szerződés”, amelynek – akár évtizedeken át zajló pénzügyi kezelésének alapvető részleteit elzárja az egyik fél a másik kárára? (üzleti titokra hivatkozva)!

Normális az a társadalom, amely ilyen aljasságot eltűr?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Többek között az üzleti titokkal kapcsolatos "Falus per" szavazása:
[poll id=”6″]  [apss_share]
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM