Kásler Árpád Fontos közlemény-Összefogás…

Kásler Árpád - Fontos közlemény. Összefogás...

Fontos Közlemény

Sokan az összefogás hiányát okolják, hogy nem tud létrejönni a kritikus tömeg és hogy az  összefogást a vezetők egója  akadályozza.

Éppen ezért példát mutatva, A Haza Nem Eladó Mozgalom csatlakozik az Orbán házához  korábban bejelentett tüntetéshez. Póka Lászlóék ott több napig éhségsztrájkot tartottak és jelenleg is 5-10 fővel tartják a frontot a XII-ik kerület Cinege út 5 szám alatt. Kedden, szeptember 10-én megnyitnak egy újabb helyszínt a Cinege út 17 szám alatt, ez Orbán házának másik bejárata.A több ezer főt számláló  Mozgalmunk  az összefogás és az összetartozás híve, függetlenül attól, hogy ki a kezdeményező éppen ezért a demonstráció  mellé áll. Tisztában vagyunk azzal, hogy munkanap van és Mozgalmunk tagsága főleg vidéki, de kedden délelőtt tíz órától várjuk mindazon tagjainkat akik el tudnak jönni. Akinek van mozgalmi zászlója és pólója hozza magával. Én ott leszek egész nap.

Kásler Árpád

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM