BÍRÓ ICA – A PERCEIM MEG VANNAK SZÁMLÁLVA.

BÍRÓ ICA – A PERCEIM MEG VANNAK SZÁMLÁLVA.

BÍRÓ ICA – A PERCEIM MEG VANNAK SZÁMLÁLVA.


[good_old_share]

Kedves barátaim! A deviza kifosztás miatt a végrehajtó úr kilátásba helyezte, hogy még a kilakoltatási moratórium előtt, november 15. előtt családostól az utcára teszi, Bíró Icát és a lányát!Nem tudom pontosan, mikorra tervezi, de a perceim meg vannak számlálva. Pedig mindenki, még a végrehajtók is tudják, hogy embertelen, jogtalan, kisemmiző és főbűn a divizások életének és vagyonának, ilyen módon való elrablása.

A szüleim és az én életem munkájával megkeresett otthonunkat a 12. ker. Trencséni utca 34. alatti házat, egy off-shore és adó specialista ügyvéd licitálta el féláron. Ügyes és gazdag ember, aki a jogi tudását nagy haszonnal tudta kamatoztatni, más kárára jól járni, fura opció.

Örülhet, ha tud a mi otthonunkban.

Egy ügyvéd jogra és az erkölcsre tett esküje ebből az aspektusból elég sokatmondó!

A jogot jól ismerők főleg kell, hogy tudják: a deviza holokauszt paragrafusokba zárt halál, mert élet és emberellenes törvényeivel százezreket tesz tönkre és hajszol a halálba!

Lelkük rajta, de az elkövetett bűn, bűn marad, főleg, ha szándékos. Egyszer a karmikus törvények szerint, triplán és hetediziglen vissza fog ütni!!!

Tőlem persze a mohó faktor cég a felvett összeg többszörösét vette el ily módon.Csomagolnom kell, mert ki készit az állandó feszültség és a stressz is megtette a hatását. Félelemben és idegösszeomlásban nem lehet így itt élni tovább!

Már majdnem üres a ház. Sírnom kell.

 

Nagyon fáj, hogy itt Magyarországon ilyen becstelen népirtó politika és életellenes jog létezhet, ahol családok pusztulását szervezetten, rendőri segédlettel követhetik el, ráadásul a családok évében!

Ki védi meg a devizában becsapottak népes táborát??? Ki segít???

Bíztam az embert és a fogyasztókat védő jogokban, a tisztességes bírókban, a népet szolgáló karhatalomban, az élet tiszteletében, az igazságban és a szeretetben is.

Nem bűnözők a devizások, hanem kifosztott áldozatok! A Bankok sajnos a kormányunk együttműködésével rabszolga gyárakká váltak!

Kár, hogy valaha bíztam bennük.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Milyen élhetetlen ország lett a hazánkból?????? Nagyon sajnálom!

Néhány komment az írásra:– Ha Te feladod az otthonod, a házad a HAZÁD, akkor milyen üzenetet juttatsz ki a kollektív tudatba? Védekezz!!!  Mindent vess be annak érdekében, hogy meg védjed az otthonod, a házad a HAZÁD! Mert a Haza Te magad vagy! Mutasd meg, hogy képes vagy a kesztyüt felvenni és megvéded ami a tied és a gyermekedé … a szüleid hagyatékát …. rendben? Légy ERŐS,  mert az vagy, bízz magadban, hívj segítséget, akik akár verőlegények is lehetnek… összetartás .. védd magad!!!

– Szia Ica! Gábor vagyok, a lemezzel kapcsolatban voltunk nálad a bandával. Most olvastuk, hogy milyen helyzetbe kerültél. A csapattal megbeszéltük, hogy összerántjuk a táborunkat, és megyünk hozzád, amikor kell.  Jelezz vissza, hogy mikor menjünk a Trencséni utca 34 be. Ott leszünk. Elbeszélgetünk egy kicsit a végrehajtóval, meg azzal is, aki ki akar dobni a lakásodból. Meg fogjuk találni a módját!

– Mi lett ebből az országból? Szégyen. Olyan embereket tesznek az utcára, akiket az egész ország ismer. Bíró Ica is bizonyított. Hazánk egyik ikonikus alakja. Évtizedeken át volt az ország kedvence, könyvei és lemeze is készült, most meg ezek a tetű bankok az utcára dobják? Mi megy itt?

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM