DEVIZAKÁROSULTAK ÖSSZEFOGÁSA BÍRÓ ICÁÉRT.

loading...

DEVIZAKÁROSULTAK ÖSSZEFOGÁSA BÍRÓ ICÁÉRT.

Email


Többen is jelezték: "Ha Bíró Ica Biró úgy dönt, hogy ellenállást szervez a kilakoltatása megakadályozás érdekében, rám számíthat!"Előző cikkünkben írtuk, hogy a kilakoltatásig Ica percei meg vannak számlálva: A deviza kifosztás miatt a végrehajtó kilátásba helyezte, hogy még a kilakoltatási moratórium előtt, november 15. előtt családostól az utcára teszi, Bíró Icát és a lányát!

Többen is jelezték, hogy ebben az esetben fizikailag is Ica mellé állnak.

DEVIZAHITEL: Bíró Ica a Fókusz kamerája előtt akadt ki!
Megtörten, kiábrándultan, könnyek között beszélt Bíró Ica a Fókusz kamerája előtt. A Metal Lady házát már elárverezték, otthonában devizahitel-károsultak és szimpatizánsok gyűltek össze.

FIGYELEM! A videó alatt újabb, és részletesebb videót találsz!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás