A Fideszes vagyonok elkobzása?

A Fideszes vagyonok elkobzása?

A Fideszes vagyonok elkobzása?


Létre kell hozni egy antikorrupciós ügyészséget! Ha kiderül, hogy közpénzből magánvagyonok jöttek létre, akkor megkezdődik a BTK-ban is definiált vagyonelkobzás! VIDEÓ ALÁBB!

A fideszesek vagyonainak elkobzásával kezdené Magyarország felvirágoztatását Karácsony GergelyKarácsony Gergely ezt állítja:

Orbán Viktor pontosan tudja, hogy amit mond, az nem igaz.

Minden, amit tesz, az hazugság és szemfényvesztés és félrevezetés (ezt a hazai „deviza”-károsultak is pontosan tudják), ezért nem áll le senkivel vitatkozni Orbán, mert tudja, hogy úgyis lebukna.

Orbán ezért azt csinálja, hogy csak a saját közönsége előtt beszél, és csak a saját újságíróinak enged kérdéseket feltenni.

Létre kell hozni egy antikorrupciós ügyészséget! Ha kiderül, hogy közpénzből magánvagyonok jöttek létre, akkor megkezdődik a BTK-ban is definiált vagyonelkobzás! –Karácsony Gergely.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/https://youtu.be/XX43ukyk-ok

Budapest a világ egyik legszebb olyan városa, ahol minden patinás épülethez nagyobb ellopott pénzösszegek története fűződik.

Velünk most megismerhet néhány varázslatos korrupciós történetet az elmúlt évtől a múlt századig. (Disclaimer: 4 percnél hibát vétettünk, Kulcsár pere nem 23, hanem 13 évig tartott, csak sokkal hosszabbnak tűnt a hercehurca.)

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM