A Fideszes vagyonok elkobzása?

A Fideszes vagyonok elkobzása?

A Fideszes vagyonok elkobzása?


Létre kell hozni egy antikorrupciós ügyészséget! Ha kiderül, hogy közpénzből magánvagyonok jöttek létre, akkor megkezdődik a BTK-ban is definiált vagyonelkobzás! VIDEÓ ALÁBB!

A fideszesek vagyonainak elkobzásával kezdené Magyarország felvirágoztatását Karácsony GergelyKarácsony Gergely ezt állítja:

Orbán Viktor pontosan tudja, hogy amit mond, az nem igaz.

loading...

Minden, amit tesz, az hazugság és szemfényvesztés és félrevezetés (ezt a hazai „deviza”-károsultak is pontosan tudják), ezért nem áll le senkivel vitatkozni Orbán, mert tudja, hogy úgyis lebukna.

Orbán ezért azt csinálja, hogy csak a saját közönsége előtt beszél, és csak a saját újságíróinak enged kérdéseket feltenni.

Létre kell hozni egy antikorrupciós ügyészséget! Ha kiderül, hogy közpénzből magánvagyonok jöttek létre, akkor megkezdődik a BTK-ban is definiált vagyonelkobzás! –Karácsony Gergely.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Budapest a világ egyik legszebb olyan városa, ahol minden patinás épülethez nagyobb ellopott pénzösszegek története fűződik.

Velünk most megismerhet néhány varázslatos korrupciós történetet az elmúlt évtől a múlt századig. (Disclaimer: 4 percnél hibát vétettünk, Kulcsár pere nem 23, hanem 13 évig tartott, csak sokkal hosszabbnak tűnt a hercehurca.)

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HOL VANNAK A "DEVIZÁS" ÜGYVÉDEK?
HOL VANNAK A “DEVIZÁS” ÜGYVÉDEK?

HOL VANNAK A "DEVIZÁS" ÜGYVÉDEK? Dr. Marczingós László Ügyvéd. Van egy Kollégák elnevezésű ügyvédi zárt csoport. Egy ideje feladtam korábbi...

Devizahitel - a tömeges probléma megoldását csak a tömeges kiállásal van esély elérni.
Devizahitel – a tömeges probléma megoldását csak a tömeges kiállással van esély elérni.

Devizahitel - a tömeges probléma megoldását csak a tömeges kiállással van esély elérni. A Fidesz még vitázni sem akar a...

Close