„DEVIZAHITELESEK” SÉTÁJA (FLASHMOB-JA).

„DEVIZAHITELESEK” SÉTÁJA (FLASHMOB-JA).

„DEVIZAHITELESEK” SÉTÁJA (FLASHMOB-JA). FRISSÍTVE!

[good_old_share]


Oszd meg!

 

Jön a tavasz! A jó időben egy hétvégi családi séta jót tesz az egészségnek.
Az interneten olvastuk Bakk Albert gondolatát, melyet a „deviza”-károsultakhoz írt.

Bakk Albert  -„Fogjuk meg egymás kezét, és sétáljunk ki a Kossuth térre, több 100-ezren, csak egyszer, többször nem kell, és megoldódik a nemzeti Tragédiánk! Nincs már időnk, indulni kell!”

Mi is az a flashmob? Te részt vennél a családoddal egy ilyen rövid hétvégi sétában?

A lap alján szavazhatsz!

 

A villámcsődület (vagy angolból átvett szóval flash mob) emberek előre szervezett csoportosulását jelenti; hirtelen jön létre valamely nyilvános helyen, a résztvevők valami szokatlant csinálnak, majd a csoportosulás ugyanolyan hirtelen fel is oszlik.

A villámcsődület viszonylag új társadalmi jelenség. Célja a figyelemfelkeltés, a hétköznapi ember elgondolkodtatása.

Itt szokatlan dolgot nem kell csinálni. Nincs szükség színpadra, és hangosításra sem!  Mindössze arról lenne szó, hogy egy kellemes hétvégi séta keretében az érintettek csoportja egyszerre, adott időben sétálna ki családjával egy frekventált helyre, például a Kossuth térre.

Ha elég jelentkező lenne, akkor megteremtjük a „deviza”-károsultak flashmobjának lehetőségét. FRISSÍTVE! IDE KATTINTVA CSATLAKOZHATSZ A KEZDEMÉNYEZÉSHEZ!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Csak Budapesten többszázezer érintett család él!

TE RÉSZT VENNÉL A CSALÁDODDAL A „DEVIZA”-KÁROSULTAK SÉTÁJÁBAN (FLASHMOB) A KOSSUTH TÉREN?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM