HOL VANNAK A “DEVIZÁS” ÜGYVÉDEK?

HOL VANNAK A "DEVIZÁS" ÜGYVÉDEK?

HOL VANNAK A "DEVIZÁS" ÜGYVÉDEK?


Dr. Marczingós László Ügyvéd. Van egy Kollégák elnevezésű ügyvédi zárt csoport. Egy ideje feladtam korábbi elvemet és csatlakoztam.

Ennek köszönhetően rálátást kaptam korunk ügyvédi társadalmára. A kirajzolódott kép nem kedvező.A szakmai szint a béka segge alatt van, de azon a szinten nyilvánvalóan hasznos, mert legalább tudjuk, milyen nyomtatványokat kell kitölteni. Jogi publikációkat az oldalon ne keress!

Az egyes kollégák személyisége gyorsan átüt mindenen, így pontosan ugyanazt a képet kapjuk, mint a társadalom más részeiből. Azon elemek a leghangosabbak, és leginkább összezáróak, akik valahogy nemi hasonlóságot vetnek fel az állampárttal.

Társadalmi szintű problémamegoldásra ez az ügyvédi társadalom képtelen, mert saját egzisztenciális kérdései lekötik, hosszú távon alig valaki gondolkodik. Demokratikus elveket a karon nem kell számon kérni, a jogállamiság fogalma sokak számára olyan, mint a deriválás. Érthetetlen.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Jó pénzért a kar nagy része bármit bevállal. Erkölcsi gátlások nélkül. Ellenben van valami méltóság, ami szent. Gondolom, ez a valami egy barlangban van, amit senki nem láthat.

Egyszóval ez a magyar társadalom megérett a pusztulásra. Csak valahogy olyan az érzésem, mintha egy örökös üstben rotyognánk, ahol saját hülyeségünk a fűszer. Dr. Marczingós László Ügyvéd.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM