HOL VANNAK A “DEVIZÁS” ÜGYVÉDEK?

HOL VANNAK A "DEVIZÁS" ÜGYVÉDEK?

HOL VANNAK A "DEVIZÁS" ÜGYVÉDEK?


Dr. Marczingós László Ügyvéd. Van egy Kollégák elnevezésű ügyvédi zárt csoport. Egy ideje feladtam korábbi elvemet és csatlakoztam.

Ennek köszönhetően rálátást kaptam korunk ügyvédi társadalmára. A kirajzolódott kép nem kedvező.A szakmai szint a béka segge alatt van, de azon a szinten nyilvánvalóan hasznos, mert legalább tudjuk, milyen nyomtatványokat kell kitölteni. Jogi publikációkat az oldalon ne keress!

loading...

Az egyes kollégák személyisége gyorsan átüt mindenen, így pontosan ugyanazt a képet kapjuk, mint a társadalom más részeiből. Azon elemek a leghangosabbak, és leginkább összezáróak, akik valahogy nemi hasonlóságot vetnek fel az állampárttal.

Társadalmi szintű problémamegoldásra ez az ügyvédi társadalom képtelen, mert saját egzisztenciális kérdései lekötik, hosszú távon alig valaki gondolkodik. Demokratikus elveket a karon nem kell számon kérni, a jogállamiság fogalma sokak számára olyan, mint a deriválás. Érthetetlen.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Jó pénzért a kar nagy része bármit bevállal. Erkölcsi gátlások nélkül. Ellenben van valami méltóság, ami szent. Gondolom, ez a valami egy barlangban van, amit senki nem láthat.

Egyszóval ez a magyar társadalom megérett a pusztulásra. Csak valahogy olyan az érzésem, mintha egy örökös üstben rotyognánk, ahol saját hülyeségünk a fűszer. Dr. Marczingós László Ügyvéd.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Devizahitel - a tömeges probléma megoldását csak a tömeges kiállásal van esély elérni.
Devizahitel – a tömeges probléma megoldását csak a tömeges kiállással van esély elérni.

Devizahitel - a tömeges probléma megoldását csak a tömeges kiállással van esély elérni. A Fidesz még vitázni sem akar a...

Devizahitel - Jogerősen másodfokon is bukott a bank!
Devizahitel – Jogerősen másodfokon is bukott a bank!

Devizahitel - Jogerősen másodfokon is bukott a bank! Jogerősen másodfokon is bukott a Lombard Pénzügyi és Lízing Zártkörűen Működő Részvénytársaság....

Close