HOL VANNAK A “DEVIZÁS” ÜGYVÉDEK?

HOL VANNAK A "DEVIZÁS" ÜGYVÉDEK?
loading...

HOL VANNAK A "DEVIZÁS" ÜGYVÉDEK?


Dr. Marczingós László Ügyvéd. Van egy Kollégák elnevezésű ügyvédi zárt csoport. Egy ideje feladtam korábbi elvemet és csatlakoztam.

Ennek köszönhetően rálátást kaptam korunk ügyvédi társadalmára. A kirajzolódott kép nem kedvező.A szakmai szint a béka segge alatt van, de azon a szinten nyilvánvalóan hasznos, mert legalább tudjuk, milyen nyomtatványokat kell kitölteni. Jogi publikációkat az oldalon ne keress!

Az egyes kollégák személyisége gyorsan átüt mindenen, így pontosan ugyanazt a képet kapjuk, mint a társadalom más részeiből. Azon elemek a leghangosabbak, és leginkább összezáróak, akik valahogy nemi hasonlóságot vetnek fel az állampárttal.

loading...

Társadalmi szintű problémamegoldásra ez az ügyvédi társadalom képtelen, mert saját egzisztenciális kérdései lekötik, hosszú távon alig valaki gondolkodik. Demokratikus elveket a karon nem kell számon kérni, a jogállamiság fogalma sokak számára olyan, mint a deriválás. Érthetetlen.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Jó pénzért a kar nagy része bármit bevállal. Erkölcsi gátlások nélkül. Ellenben van valami méltóság, ami szent. Gondolom, ez a valami egy barlangban van, amit senki nem láthat.

Egyszóval ez a magyar társadalom megérett a pusztulásra. Csak valahogy olyan az érzésem, mintha egy örökös üstben rotyognánk, ahol saját hülyeségünk a fűszer. Dr. Marczingós László Ügyvéd.

loading…


Read previous post:
Devizahitel - a tömeges probléma megoldását csak a tömeges kiállásal van esély elérni.
Devizahitel – a tömeges probléma megoldását csak a tömeges kiállással van esély elérni.

Devizahitel - a tömeges probléma megoldását csak a tömeges kiállással van esély elérni. A Fidesz még vitázni sem akar a...

Devizahitel - Jogerősen másodfokon is bukott a bank!
Devizahitel – Jogerősen másodfokon is bukott a bank!

Devizahitel - Jogerősen másodfokon is bukott a bank! Jogerősen másodfokon is bukott a Lombard Pénzügyi és Lízing Zártkörűen Működő Részvénytársaság....

Close