MIÉRT NINCS MÉG MINDIG A “DEVIZA”-HITELES PROBLÉMA MEGOLDVA? ITT A VÁLASZ!

MIÉRT NINCS MÉG MINDIG A "DEVIZA"-HITELES PROBLÉMA MEGOLDVA? ITT A VÁLASZ!

MIÉRT NINCS MÉG MINDIG A "DEVIZA"-HITELES PROBLÉMA MEGOLDVA? ITT A VÁLASZ!


Ez a cikk és videó komoly felháborodást okozhat fideszes támogatói körökben. De mielőtt bárki felháborodik, tegye fel magának a kérdést: Igazak a videóban megfogalmazott állítások??

Amit a pénzvilágnak ígér a FIDESZ-KDNP, azt szolgai módon be is tartja!

A devizahitelesek helyzetét a kormány egy törvénnyel rendezhetné.Ebből azonban nem húzhatnának hasznot és tömhetnék még kövérebbre a fideszes haverok zsebeit. Így egy új banki elszámoltatás helyett hagyják tovább szenvedni a magyar családokat.

<<< KEDVES "DEVIZA"-KÁROSULT FIDESZES SZAVAZÓK! LEGYEN BENNETEK LEGALÁBB ANNYI GERINC, ÉS EMBERI TARTÁS, HOGY NEM SZAVAZTOK ÉS NEM TÁMOGATJÁTOK A FIDESZ-KDNP-T SEMMILYEN MÓDON. HA ÚGY ÉRZITEK, HOGY NINCS KIRE SZAVAZNI, AKKOR TEGYÉTEK ÉRVÉNYTELENNÉ A SZAVAZÓLAPOT! (RAJZOLJATOK RÁ EGY NAGY FA…T!) >>>
Felfogtátok hogy mit tett a FIDESZ és Orbán a devizakárosultakkal??? (veletek és a családotokkal)

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

https://www.facebook.com/dr.szakacs.laszlo.mszp/videos/455449262020283/

IGAZAK AZ ELHANGZOTTAK????

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM