FELHÍVÁS-FORGATÁSI STÁB DOLGOZZA FEL A “DEVIZÁS” TÉMÁT.

FELHÍVÁS-FORGATÁSI STÁB DOLGOZZA FEL A "DEVIZÁS" TÉMÁT.

FELHÍVÁS-FORGATÁSI STÁB DOLGOZZA FEL A "DEVIZÁS" TÉMÁT.

[good_old_share]


Stregova Erzsébet‎ – Adóskamara Országos Főcsoport

 

FELHÍVÁS! 21-én csütörtökön forgatási napot (stábot kapunk), hogy feldolgozzuk a devizás témát.A szerkesztő kér olyan helyszínt, ahol csütörtökön kilakoltatás lesz és tud forgatni. Aki tud ilyet jelentkezzen. Nagyban elő tudná segíteni az egész ügyünket, hogy végre eljusson a hangunk a kormányig.

Most van lehetőség erre. A lobbitevékenységünk működni látszik és végre kaptunk lehetőséget, hogy a szakmai csoportunk egyeztessen a döntéshozókkal.

Ezt a folyamatot támogatja ez a TV felvétel, amelyet most megkaptunk. Kérek mindenkit, hogy gondolkodjunk együtt. Forgatási helyszínre ötleteket írjatok ide vagy privátban. Mindenkit visszahívok!

Jelentkezni IDE KATTINTVA lehet!

Egy kilakoltatás:

72 éves nénihez egy kisebb hadsereg kell hogy kilakoltassák? Már az is elég szörnyű hogy egy ilyen korú embert az utcára teszik, nem hogy még ilyen módszerrel is. Felháborító! Aki szintén így gondolja hogy ez így nem mehet tovább, kérjük ossza meg a videót!NCK- Üzenet a hatalomnak: A Magyar családok és emberek hajléktalanná tétele nem csak tömeges és nagyfokú életminőség romlást, hanem tartós és visszafordíthatatlan egészségromlást, így közvetve emberek halálát is eredményezheti!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM