TÉNYLEG AZ UTCÁRA KERÜLHETNEK A CSALÁDOK?

TÉNYLEG AZ UTCÁRA KERÜLHETNEK A CSALÁDOK?

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

A nagy kérdések: Akár 40 – 50 ezer végrehajtást meg kellett volna szüntetni. Ha az elszámolás után kiderült, hogy túlfizetésben volt az ügyfél, akkor milyen jogon indult ellene végrehajtás?

 

Minden bajba került devizaadós, aki még a forintosítás előtt végrehajtás alá került, továbbra is az eljárás alatt áll – mondta rádiónkban Varga-Damm Andrea.

KATTINTS A LEJÁTSZÓRA (ha nem indul automatikusan)!

Jó hír viszont, hogy a jól beadott "devizás" keresetek sikert hozhatnak!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A bankjogász szerint az elszámoláskor ezeket az intézkedéseket azonnal be kellett volna fejezni, vagy szüneteltetni. Hozzátette: ennek hiánya miatt számíthatnak sokan arra, hogy a kilakoltatási moratórium tegnapi lejártával elveszíthetik otthonukat. Varga-Damm Andrea hozzátette: hatalmas kockázattal jár a moratórium meg nem hosszabbítása.

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Szólj hozzá

Hozzászólás