A bankok jogalap nélkül gazdagodtak?

A bankok jogalap nélkül gazdagodtak?

A bankok jogalap nélkül gazdagodtak?


Végre már előkerült ez az alapvetés is! És végre van olyan bátor ügyvéd, aki ezt a témát feszegetni meri.Vajon a kormányzat mikor áll ki végre a bankok álltal átvert károsultak mellett? Vajon ezek után meddig engedik még, hogy a családokat földönfutóvá tegyék a pénzintézetek, és a velük kapcsolatban álló behajtók, végrehajtók?

2019 október 3-án megszületett az Európai Bíróság C/260-18.sz. ítélete!

Kártérítési Ügyvéd – Az ítélet az alábbiakat veti fel:

Ha az árfolyamrés alkalmazása minden szerződésben tisztességtelen volt akkor azt nem lehet a különbözet visszafizetésével és forintosítással továbbra is érvényben tartani és az adóst a trükkösen kiszámított forintkamatokkal megterhelt tartozás kifizetésére kötelezni azért, hogy a bankok mindenképpen jól járjanak.

Amennyiben pedig a szerződés semmis akkor a jogalap nélküli gazdagodás alapján Ptk szerinti kamattal kell elszámolni és erre is lehet kérni a részletfizetést.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Vagyis ez az ítélet alapot adhat az összes elbukott perben a perújításra mert az árfolyamréssel minden szerződés érintett volt!

Még valami:

Akik jelenleg is fizetik a semmis szerződésből rájuk háruló horribilis terheket azok mind forduljanak a bankjukhoz, hogy a szerződés semmis ezért számoljanak el a felek egymással. Kártérítési Ügyvéd.

loading...

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FIGYELJ - megint a nyugdíjunkra pályáznak
FIGYELJ – megint a nyugdíjunkra pályáznak

FIGYELJ - megint a nyugdíjunkra pályáznak Megint jöhet a kötelező nyugdíjpénztár - itt az MNB terve. Jobb lesz óvatosnak lenni!...

Devizahitelek - Az Európai Bíróság megfordította a Magyar bírósági gyakorlatot.
Devizahitelek – Az Európai Bíróság megfordította a Magyar bírósági gyakorlatot.

Devizahitelek - Az Európai Bíróság megfordította a Magyar bírósági gyakorlatot. Semmisek a deviazhitel szerződések! A bankok nem adtak megfelelő tájékoztatást...

Close