A bankok jogalap nélkül gazdagodtak?

A bankok jogalap nélkül gazdagodtak?

A bankok jogalap nélkül gazdagodtak?


Végre már előkerült ez az alapvetés is! És végre van olyan bátor ügyvéd, aki ezt a témát feszegetni meri.Vajon a kormányzat mikor áll ki végre a bankok álltal átvert károsultak mellett? Vajon ezek után meddig engedik még, hogy a családokat földönfutóvá tegyék a pénzintézetek, és a velük kapcsolatban álló behajtók, végrehajtók?

2019 október 3-án megszületett az Európai Bíróság C/260-18.sz. ítélete!

Kártérítési Ügyvéd – Az ítélet az alábbiakat veti fel:

Ha az árfolyamrés alkalmazása minden szerződésben tisztességtelen volt akkor azt nem lehet a különbözet visszafizetésével és forintosítással továbbra is érvényben tartani és az adóst a trükkösen kiszámított forintkamatokkal megterhelt tartozás kifizetésére kötelezni azért, hogy a bankok mindenképpen jól járjanak.

Amennyiben pedig a szerződés semmis akkor a jogalap nélküli gazdagodás alapján Ptk szerinti kamattal kell elszámolni és erre is lehet kérni a részletfizetést.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Vagyis ez az ítélet alapot adhat az összes elbukott perben a perújításra mert az árfolyamréssel minden szerződés érintett volt!

Még valami:

Akik jelenleg is fizetik a semmis szerződésből rájuk háruló horribilis terheket azok mind forduljanak a bankjukhoz, hogy a szerződés semmis ezért számoljanak el a felek egymással. Kártérítési Ügyvéd.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM