MENNYI A TARTOZÁS? HAMAROSAN LESZ AZ NULLA IS!

loading...

MENNYI A TARTOZÁS? HAMAROSAN LESZ AZ NULLA IS!

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Forrás: Facebook

Ezt meg kell osztanom veletek! Autóhitel.

 

3,6 millióra visszafizettem már 4,2 milliót, majd 2 éven keresztül nem fizettem tovább. Felmondták, kocsit elvinni nem is akarták, bár egy-egy telefonos ejnye-ejnye volt, amire én válaszoltam, hogy majd a bíróság eldönti.

Ekkor még a számításuk szerint, vagyis 2 éve 4 milliós hátralékom volt. Majd egyszer csak egy fizetési meghagyás jött a közjegyzőtől, miszerint 1,5 millával tartozom a CIB-nek.Erre válaszoltam a közjegyzőnek, hogy nem ismerem el a tartozást. Ilyenkor megy a bíróságra másod fokra, ahol a BANK-nak kell bizonyítani az igazát minden dokumentummal és persze perköltséggel.

Erre van 30 napja. A 30 nap alatt a füle botját se mozgatta meg a CIB BANK, így jött a levél, hogy a bíróság megszüntette a pert. Majd jött a nagy elszámolás, ahol 2,8 millára csökkent a 4 millás követelés.

loading...

Ugyebár a köztes összeg tisztességtelen volt…. Na és ma, jött ez a mellékelt levél! ( cikk után)

Természetesen több mint 2 éve egy fillért se fizetek nekik. És láss csodát! Alkudoznak! 566 ezer ft-ért és a bírósági per elállásával eltekintenek a tartozástól!

Na, várunk még egy fél évet és lesz ez nulla is!

És akad, aki így gondolkodik:

 

Nekünk most járt le egy személyi kölcsön 700000-os. A bank közölte, hogy még tartozunk 1200000ft-al, amit egy év alatt kell kifizetni,ami több mint 100000ft lett volna havonta!Mi közöltük, hogy ezt nem tudjuk vállalni! Azt mondta a bank, hogy nem baj, fizethetem ezt is részletre, ami azt jelenti, hogy 7évre havi 24000 ezer ft-ot állapított meg.

Ki lehet számolni mennyit kér a bank! És ezt hagyja az állam!!! Ennyi! Nekem nincs pénzem ügyvédre, hát fizetek. Senki nem segít, a férjem dializises beteg, idegileg teljesen kivagyunk!!

Te melyik csoportba tarozol?

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.


 
  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Email

Szólj hozzá

Hozzászólás