71 ÉVES NAGYMAMA ÜZENETE A KÉPVISELŐKNEK

71 ÉVES NAGYMAMA ÜZENETE A KÉPVISELŐKNEK.

71 ÉVES NAGYMAMA ÜZENETE A KÉPVISELŐKNEK

Üzenem az igennel szavazó képviselőknek:

71 éves nagymama vagyok és A GYERMEKEIMÉRT ÉS UNOKÁIMÉRT MINDENRE KÉPES VAGYOK!
Nem félek semmitől, NINCS MIT VESZTENEM!

Izlandban, Horvátországban és szerte a világon megoldották a világraszóló banki csalásokat kártérítve a károsultakat! Ez nem mond nektek semmit?
A forintosítással legalizáltátok a bankok csalását és a választóitok kifosztását!

 

Viktor! Azt mondtad, "Senkit nem hagyunk az út szélén…"  a politikusokat meg a jómodú embereket megmentetted, de a társadalom legszegényebb, legrászorultabb szegmensét odadobtad a rabló, csaló, kifosztó  /többségükben idegen/ bankoknak!
Hogy lehet a forintot forintosítani?  Magyarázza meg már nekem valaki, vagy ez valami hungarikum?
Gondoljátok, hogy a forintositással majd fognak tudni törleszteni a kifosztott emberek? Ezzel mégjobban elmélyítettétek ezt a hatalmas társadalmi problémát, ami már a nemzetet is veszélyezteti.

Nem hagyjuk! Elég volt!  Mi nem azt írtuk alá, hogy a kölcsönünk összege háromszorosára nő a törlesztőrészletekkel együtt! Minél tovább fizetjük, annál jobban eladósodunk. Ilyen kölcsön sehol a világon nem létezik, csak Magyarországon! 
Hogyan tehetik meg ezt a bankok? Csakis a mindenkori fennálló hatalom hallgatólagos belegyezésével! 
Hány magyar ember haljon még meg és hány családot raknak még ki az utcára elvéve a szülöktől a gyermekeiket?! 
Meddig türjük még a banki önkényt és a kifosztásunkat?


Közben meg megy az úszítás, az emberek megosztása…. de nem mindenkit lehet megosztani és ha elfogy a türelem akkor senki nem állítja majd meg a háborgó embereket, akik az igazságot és a törvényességet keresik. 
"Csaltak a bankok, tisztességtelenenk voltak…" -mondjátok. Akkor mire fel a fotintosítás?
MIÉRT ÉRVÉNYESÍTITEK A SEMMIS SZERZŐDÉSEKET???
MIÉRT FÜGGESZTETTÉTEK FEL A PEREKET BELENYÚLVA JOGTALANUL A MAGÁNJOGI SZERZŐDÉSEKBE? KI HATALMAZOTT FEL BENNETEKET ERRE?
MIÉRT NEM VOLT TÁRSADALMI EGYEZTETÉS? 
A RABLÓKKAL CSALÓKKAL TÁRGYALTATOK, A KÁROSULTAKAT MEG SEM HALLGATJÁTOK? HOL ITT AZ IGAZSÁG ÉS A JOGÁLLAM?

NEM FIZETÜNK! ÉS ARRA ÖSZTÖNZÖK MINDENKIT HOGY NE FIZESSEN TOVÁBB EGYETLEN FORINTOT SEM! MÉGHOGY TÖNREMENNEK A BANKOK! NA ÉS?! HÁNY MAGYAR CSALÁD MENT TÖNKRE A BANKOK PROFITÉHSÉGE, KAPZSISÁGA, UZSORÁJA MIATT??? EZT MIÉRT NEM HALLJUK A MÉDIÁKBAN?
KÁRTÉRÍTÉST KÖVETELÜNK: NEKÜNK, KÁROSULTAKNAK NEM A MALAC FÜLE KELL HANEM AZ EGÉSZ MALAC ÉS ANNAK MINDEN HOZADÉKÁVAL!ELÉG VOLT A SZAVAKBÓL AZ IGÉRETEKBŐL A MELLÉBESZÉLÉSBŐL, MI MOSTMÁR CSELEKSZÜNK. 
AZ UTOLSÓ LEHELETEMIG HARCOLOK AZ IGAZSÁGÉRT,  MERT CSAK AZT FIZETJÜK VISSZA AMIT ALÁIRTUNK ÉS NEM PEDIG ANNAK A TÖBBSZÖRÖSÉT!
NEM ADJUK AZ OTTHONUNKAT, NEM AJÁNDÉKBA KAPTUK, KEMÉNYEN MEGDOLGOZTUNK ÉRTE. 
NEM HAGYJUK, ELÉG VOLT!

HA TI NEM OLDJÁTOK MEG EZT A GYALÁZATOT, EZT A BÚNCSELEKMÉNYT, AKKOR MAJD MEGOLDJA A NÉP!
 
EGY AGGÓDÓ ÉS IGAZSÁGOT AKARÓ NAGYMAMA, AKI BÉKÉBEN, BIZTONSÁGBAN ÉS KISZÁMÍTHATÓSÁGBAN SZERETNE  ÉLNI.

                                                       /Georgina Rubia/

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM