“DEVIZA”-HITEL. TÉGED IS BECSAPTAK?

"DEVIZA"-HITEL. TÉGED IS BECSAPTAK?

"DEVIZA"- HITEL. TÉGED IS BECSAPTAK?

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

[cn-social-icon]

Nem adom a házamat mozgalom – A demó leegyeztetve, rendőrség által tudomásul véve.

Az eseményoldal leírását a több részlettel is kiegészítettük.
Így már a részletes program is megtekinthető.
A legfontosabb, hogy a május 7-i tüntetésnél elkezdett útzár idejét megduplázzuk. Természetesen, ha nem teljesülnek a követeléseink, akkor hamarosan ismét duplázunk.

A követeléseinket a szándékaink szerint Trócsányi miniszternek benyújtandó felhívással később közöljük.

A demó leegyeztetve, rendőrség által tudomásul véve.
Mostmár csak a meghívásokat, toborzást kellene növelni azoknak, akiknek valóban fontos, hogy ütős legyen a megmozdulás.

 Tervezett program:
– 13 órától gyülekezés a Kossuth Lajos tér 2-4 előtt. Aki autóval jön, az a iGazságügyi Minisztérum előtt a Duna felé álljon be a sorba. A gépkocsikra helyezzetek figyelemfelhívó plakátokat, követeléseket. Hozzatok táblákat, feliratokat, hangkeltő eszközöket.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

– 14 órakor kezdés. Leginkább rövid – alkalmanként 5 perces – felszólalásokban a károsultak fogják elmondani a követeléseiket, és hogy őket hogyan verte át a bankja. 
Felszólalásra a helyszínen lehet feliratkozni, ezt többször fogjuk jelezni,szorgalmazni.

 

– Folyamatosan lehet majd aláírni a kb 16 órakor benyújtandó felhívásunkat, amit természetesen elektronikusan már a hét elején elküldünk Trócsányi Lászlónak. (Az oldalra is kitesszük, és a helyszínen is lesz több példány, amit lehet majd olvasni.)
 

Legfontosabb, hogy mi nem abban gondolkodunk, hogy a csalóknak kamatot, vagy árfolyam különbözetet fizetünk. Mi a bankok által okozott károk maradéktalan megtérítését követeljük.
– Terveink szerint mécsesekkel megemlékezünk azokról, akik már biztosan nem lesznek velünk a győzelem pillanatában. (Mécseseket hozzatok)
– Ezt követően ismét elégetjük a szerződéseinket, elszámolásainkat, bankárok, politikusok neveit, képeit. Természetesen, csak akkor, ha hoztok.

 

– 17 – 18 óra között indulunk gyalog és autókkal a József Attila utcába, és ott megduplázzuk a legutóbbi leülős útzár idejét. Kettő órára fogunk leülni. Ezzel jelezzük, hogy fokozatosan, békésen, de nagyon határozottan követeljük az igazságos megoldást. A következő útzár négy órás lesz. A helyszínen fogjuk eldönteni annak az idejét.
 

Fontos, hogy a rendőrségnek nem volt kifogása az útzár ellen. Ez annak köszönhető, hogy az előző demón fegyelmezetten, békésen, de határozottan kinyilvánítottuk, hogy:
„Igazságot akarunk!” „Nem hagyjuk!” – és hogy olyan sokan elmondtuk, mit követelünk. Ekkora erővel, ilyen határozottsággal, és a békés megoldás szándékával szemben nem is akarnak fellépni a hatóságok. Leginkább nem is tudnak.

 

– Az közösség erejének megmutatására azt javasoljuk, hogy mindenki citromsárga felsőben jöjjön fekete kendővel a nyakában. Mi így leszünk. Az egységes fellépés érdekében erre az időre lecseréljük a figyelemfelhívásra jól bevált Fidesz paródiaként használt narancssárgát. Ez fogja jelképezni, hogy ennek az ügynek a megoldása érdekében összetartozunk, egymást megvédjük, együtt győzelemre visszük az ügyet.
 

– Fontos még, hogy a József Attila utcában ülve fogjuk megmutatni, hogy békések vagyunk, hogy nem mozdulunk, és a céljainkban rendíthetetlenek vagyunk. Kérjük, hogy azok, akiknek nehéz két órát a földön ülve tölteni, azok hozzanak magukkal székeket. Itt az autókat a buszsávban helyezzük el. Természetesen van lehetőség a megmozdulás bármelyik szakaszában csatlakozni. Kérjük, hogy aki csak teheti az útzár idején üljön közénk, és az ez idő alatti felszólalását is ülve tegye meg.
 – Az útzár idején is folytatjuk a rövid felszólalásokat. Kérjük, hogy mindenki igyekezzen úgy beszélni, hogy másoknak is maradjon lehetősége elmondani, amit akar. Természetesen, ha a felszólalók száma engedi, akinek van kedve, az többször is elmondhatja véleményét, hozzászólhat mások mondanivalójához.
Kérünk mindenkit, hogy mások vallási, spirituális, politikai, és egyéb beállítódását tartsa tiszteletben. Ezért véleményünk elmondása mellett kerüljük, mellőzzük az olyan felhívásokat, amik az előbbiek közös gyakorlására szólítanak fel. Még akkor is legyünk ezzel óvatosak, ha úgy gondoljuk, hogy a többség hasonlóan gondolkodik a témában. Ne használjuk ki önös célokra a felfokozott hangulat teremtette fogékonyságot. Legyen ez a pörgés eszköze csupán SeVizahiteles megoldásnak.

AZ ESEMÉNYOLDALT IDE KATTINTVA ÉRHETED EL

Szeretnénk továbbra is megtartani a megmozdulás civil jellegét, ezért pártzászlókat kérjük, ne hozzatok. Természetesen a SeVizahitelesekért harcoló szervezetek, harcosok jelképeit, tábláit, feliratait szívesen látjuk.
Kérjük, hogy a fentieket többször osszátok meg, akár egészben, akár a számodra fontos részeivel.

A programban időben lehetnek csúszások. Leginkább azért, mert ezen a délutánon a belvárosban legalább három különböző megmozdulás lesz. Kérjük, hogy figyeljetek a rendezők és szervezők felhívásaira.”

Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802 [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM