4004 ALÁÍRÁS! PETÍCIÓ – DEVIZAHITELEK – KÁRPÓTLÁSI TÖRVÉNYT KÖVETELÜNK!

4004 ALÁÍRÁS! PETÍCIÓ – DEVIZAHITELEK – KÁRPÓTLÁSI TÖRVÉNYT KÖVETELÜNK!

4004 ALÁÍRÁS! PETÍCIÓ – DEVIZAHITELEK – KÁRPÓTLÁSI TÖRVÉNYT KÖVETELÜNK!

[good_old_share]


A „deviza”-károsultaknak jár a kárpótlás az eltelt évek alatt elszenvedett anyagi, egyészségügyi, és erkölcsi veszteségeik miatt! Egyetértesz ezzel?

 

Oszd meg ezt a cikket!

A Mai napig (2018-01-21) összesen 4004-en írták alá, és csatlakoztak ahhoz a petícióhoz, melyet Járvás Éva indított.

 

Ebben az aláírók kifejezik azon szándékukat, miszerint a „deviza”-károsultaknak jár a kárpótlás az eltelt évek alatt elszenvedett anyagi, egyészségügyi, és erkölcsi veszteségeik miatt.Járvás Éva részletesen és a megfelelő törvényhelyek felsorolásával megfogalmazta a petíciót, és azt eljuttatta az illetékes hatóságok részére. ( Magyar Állam felé, az Európai Parlamentnek és a Nemzetközi Bíróságnak). A Petíció IDE KATTINTVA olvasható.

Bár ez idáig 4004 aláírás történt, de eddig sajnos csak 3382-en erősítették meg csatlakozási szándékukat.

 

Ez azért történhetett meg, mert

  1. a petíciós panel kitöltésekor rossz email címet adtak meg,
  2. a megérkezett megerősítő emailben nem kattintottak a megadott linkre,
  3. a megerősítő email a spam mappájukba érkezett és azt még nem ellenőrizték le,
  4. valamilyen technikai probléma miatt nem kapták meg a megerősítő email.

TANÁCS: Aki aláírta a petíciót és jó email címet adott meg, annak néhány perc elteltével megérkezik a megerősítő email. Az üzenetben találni fog egy linket, erre kell kattintani. Ha ez megtörtént, akkor érvényes az aláírása, és csatlakozott a petícióhoz.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Amennyiben nem találod ezt az emailt, akkor érdemes a spam mappát megnyitni, és ott megkeresni ezt az üzenetet.

Ha így sem járt sikerrel, akkor érdemes lehet másik email címmel ismét kitölteni a panelt.

FIGYELEM! 1 email címről csak 1 aláírás lehetséges! Ez így korrekt! Oszd meg az üzenetet, hogy minél többen értesülhessenek erről a lehetőségről!

A petíciós panelt itt találod:[emailpetition id=”1″]

[signaturelist id=”1″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM