DEVIZAKÁROSULTAK FIGYELEM! MEGALAKULT AZ ADÓSKAMARA!

DEVIZAKÁROSULTAK FIGYELEM! MEGALAKULT AZ ADÓSKAMARA!

DEVIZAKÁROSULTAK FIGYELEM! MEGALAKULT AZ ADÓSKAMARA!

[good_old_share]


Videó alább!

 

A MEGALAKULÁS! ADÓSKAMARA, MINT A BANKSZÖVETSÉG OPPONENSE

 

Hiszünk abban, hogy a hatékony érdekérvényesítésnek két feltétele van.1./ Elmondjuk, – ha már az állam és a politika nem tette meg – hogy mi történt a devizaalapú hitelezések során, hogyan történt, milyen eszközökkel, miért, és kik követték el.

2./ Erőt állítunk az igazság mögé.
Erre vállalkozik az Adóskamara. Megvan a tudás, hozzátesszük a civil társadalom erejét.

AHOL A TUDÁS ÉS A CIVIL KURÁZSI TALÁLKOZIK!

2018 január 13-án, nagy érdeklődés mellett megalakult az Adóskamara. A szerveződés célja, hogy egységes érdekképviseletet biztosítson azoknak az adósoknak, károsultaknak, akikkel szemben bankok, pénzintézetek, multinacionális vállalatok és azok érdekszférájába tartozó üzleti vállalkozások tisztességtelenül, becstelenül, jogsértések egész sorozatát elkövetve jártak el.

Az Adóskamara nem titkolt célja, hogy összefogja, egységbe tömörítse és közös erőkifejtésre bírja az adósok és károsultak különböző szervezetit.

NCK megjegyzés: minden olyan kezdeményezés, melynek célja, hogy a károsultak egységesen és közösen lépjenek fel az érdekeik képviselete érdekében, élvezni fogja a Nemzeti Civil Kontroll támogatását! Ilyen kezdeményezés az Adóskamara is!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/[emailpetition id=”1″]
[signaturelist id=”1″][good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM