ÍGY KÖVETELJ KÁRTÉRÍTÉST A BANKTÓL!

ÍGY KÖVETELJ KÁRTÉRÍTÉST A BANKTÓL!

ÍGY KÖVETELJ KÁRTÉRÍTÉST A BANKTÓL!


Ha nem figyelünk, könnyen kicsúszhatunk az elévülési időből!

Kártérítési Ügyvéd – Mindenkinek hasznos lenne, ha már most levelet írna a banknak, hogy fizesse vissza az x MFt túlfizetés összegét.Valamint ha az adóst bármilyen hátrány (pl kilakoltatás, egészségügyi probléma) érte az érvénytelen szerződéssel kapcsolatban akkor már most számszerűsítse és írja meg a banknak egy felszólító levél formájában, megfelelő jogi alátámasztással (EUB ítélet) Így elkerülheti, hogy kicsúszik az elévülési időből.

loading...

A levél megírásától kezdve újabb 5 évig biztosítva van a joga, hogy követelheti a kártérítést.

Ne feledjük! A Kúria október végén ad ki állásfoglalást a C-260/18-as uniós ítélettel kapcsolatos hazai joggyakorlatról.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Az új Polgári Törvénykönyv megváltoztatta az elévülési idő megszakadására vonatkozó szabályt.

Az új Ptk. szerint a tartozás teljesítésére vonatkozó írásbeli felszólítás az elévülést nem szakítja meg, szemben a korábbi szabályozással. Azonban az új Polgári Törvénykönyv e szabálya a 2014. március 15-én és azt követően keletkezett tartozásokra vonatkozik, a régi Ptk. szerinti tartozásokra és felszólításokra nem. Kártérítési Ügyvéd.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BENNED IS VAN KIPCSAK VÉR?
BENNED IS VAN KIPCSAK VÉR?

BENNED IS VAN KIPCSAK VÉR? Remélem érzed magadban is a KIPCSAK vért!!!  Hallgasd meg, csak 47 másodperc... Orbán ismét jó hírünket viszi,...

Felfüggeszti és felülvizsgája a fővárosi kilakoltatásokat Karácsony
Felfüggeszti és felülvizsgája a fővárosi kilakoltatásokat Karácsony

Felfüggeszti és felülvizsgája a fővárosi kilakoltatásokat Karácsony Karácsony Gergely Facebook bejegyzésében azt írta: „Sokszor láttuk, hogy a Fidesz által vezetett önkormányzatok...

Close