VISSZATEKINTÉS – HOGY EZEKET SE FELEJTSÜK EL!

Az ilyen, és ezekhez hasonló tetvek miatt tartunk itt! Minden politikust és rendőri vezetőt hazaárulással vádolunk, akik különböző párt és magánérdekek miatt a mai napig falaznak és összejátszanak azokkal, akik mára már „tisztára mosták” a korábban megcsapolt nemzeti vagyonunkat!

Olajügyek 1.rész

Olajügyek 2.rész


Egyes szakértői becslések szerint az olajügyek kapcsán mintegy 2500 – 3000 milliárd forint kárt érte hazánkat! Ez az összeg a teljes államadósságunk nagyjából 6 százalékát teszi ki!
A bűncselekmény-sorozatban résztvevő – („ismeretlen tettesek”) – személyek és érdekcsoportok értelemszerűen hasonló mértékű kárt okoztak nem csak a Magyar állam, hanem a többségi társadalom számára is, hisz ez az összeg nem csak óriási mértékű állami bevétel kiesést, hanem ezzel összefüggésben közvetlen életminőség romlást eredményezett!
Évekkel ezelőtt, az olajügyeket vizsgáló parlamenti bizottság munkája során 29 doboznyi nyilvános, valamint kétdoboznyi minősíttetett anyag születetett. Sok esetben úgy titkosították az iratokat, hogy az eljárás minden szakaszát és mozzanatát elzárták a nyilvánosság elől! Ezen kívül van még egy számítógépes adattároló, amely a vizsgálóbizottság ideje alatt működő zöld számra beérkezett hívásokat tartalmazza. Ezek szintén a minősített információk közé tartoznak!

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM