VISSZATEKINTÉS – HOGY EZEKET SE FELEJTSÜK EL!

Az ilyen, és ezekhez hasonló tetvek miatt tartunk itt! Minden politikust és rendőri vezetőt hazaárulással vádolunk, akik különböző párt és magánérdekek miatt a mai napig falaznak és összejátszanak azokkal, akik mára már „tisztára mosták” a korábban megcsapolt nemzeti vagyonunkat!

Olajügyek 1.rész

Olajügyek 2.rész


Egyes szakértői becslések szerint az olajügyek kapcsán mintegy 2500 – 3000 milliárd forint kárt érte hazánkat! Ez az összeg a teljes államadósságunk nagyjából 6 százalékát teszi ki!
A bűncselekmény-sorozatban résztvevő – („ismeretlen tettesek”) – személyek és érdekcsoportok értelemszerűen hasonló mértékű kárt okoztak nem csak a Magyar állam, hanem a többségi társadalom számára is, hisz ez az összeg nem csak óriási mértékű állami bevétel kiesést, hanem ezzel összefüggésben közvetlen életminőség romlást eredményezett!
Évekkel ezelőtt, az olajügyeket vizsgáló parlamenti bizottság munkája során 29 doboznyi nyilvános, valamint kétdoboznyi minősíttetett anyag születetett. Sok esetben úgy titkosították az iratokat, hogy az eljárás minden szakaszát és mozzanatát elzárták a nyilvánosság elől! Ezen kívül van még egy számítógépes adattároló, amely a vizsgálóbizottság ideje alatt működő zöld számra beérkezett hívásokat tartalmazza. Ezek szintén a minősített információk közé tartoznak!

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Állati jogok, emberi kínok – Az Európai Parlament és más források után szabadon…

KÉRJÜK A MEGOSZTÁST! [good_old_share] A Btk. módosítás alapján: bűncselekménynek minősül az állatkínzás, amiért akár két év szabadságvesztés is kiróható. A...

FRISSÍTVE!Orbán-Kásler találkozó lesz vagy nem lesz?

Orbán Viktor Miniszterelnök Miniszterelnöki Hivatal Budapest, Kossuth Lajos tér 2-4. Tisztelt Miniszterelnök Úr! A gyulai székhelyű, Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének,...

Close