MILYEN ÉLET VÁR A “DEVIZA”-KÁROSULTAKRA?

MILYEN ÉLET VÁR A "DEVIZA"-KÁROSULTAKRA?

MILYEN ÉLET VÁR A "DEVIZA"-KÁROSULTAKRA?

[good_old_share]

Kommentár nélkül. Videó alább!


Kapcsolódó cikk: “DEVIZÁSOK” ITT A KORMÁNY ÉS A PÉNZVILÁG KÖZÖTTI MEGÁLLAPODÁS!

loading...

Fontos tények, és üzenet a parlamenti pártoknak: A bankok a Magyar társadalom jelenős tömegétől (1,9 millió szerződés) 734 milliárd forintot vontak el szervezetten és folytatólagosan. Mindezt a Bankszövetség hatékony koordinációja és közreműködése mellet tették.
Ezzel a magatartásukkal jelentős kárt okoztak ügyfeleiknek, így közvetve a Magyar társadalomnak. Egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a pénzintézetek által kimutatott forintösszeg, amelyről értesítették ügyfeleiket, és hivatalosan is igazolták azt! Tehát a jogerős bírósági ítéletek mellett a fosztogató bankok által nyújtott bizonyíték is mindenki számára rendelkezésre áll! A Nemzeti Civcil Kontroll azt a parlamenti pártot támogatja minden erejével, amely párt országos elnöksége kiad egy hivatalos MTI közleményt, melyben a fent említett súlyos bűncselekményt (halmazati cselekményt) a nevén nevezi, és a rendelkezésére álló bizonyítékok alapján az Ügyészségen megindítja a büntetőeljárást. Ezt viszont eddig egyik parlamenti párt sem tette, ergo kivétel nélkül mindegyik kollaborál a nagytőkével. Elárulja, és kiszolgáltatja a pénzhatalomnak a Magyar nemzetet.
A civil szervezetek és érdekvédők a feljelentéseket, és a bizonyítékok csatolását már számtalanszor megtették! Meggyőződésünk, hogy az a parlamenti párt, amely ezt az alapvető feladatot (és hivatali kötelezettséget) nem hajlandó megtenni, az valójában a kialakult helyzetet csak kampánycélokra, még a kifosztott családok százezreit szavazóként kívánja felhasználni.
Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HATALMAS ÜVÖLTÖZÉS A BÍRÓSÁGON.
HATALMAS ÜVÖLTÖZÉS A BÍRÓSÁGON.

HATALMAS ÜVÖLTÖZÉS A BÍRÓSÁGON. [good_old_share] Hatalmas kiabálásba torkolt egy birtokvédelmi perben tartott bírósági tárgyalás a Fővárosi Törvényszéken – értesült a...

A KDNP ÍGY SEGÍTI A CSAPDÁBA CSALT DEVIZA KÁROSULTAKAT.
A KDNP ÍGY SEGÍTI A CSAPDÁBA CSALT DEVIZA KÁROSULTAKAT.

A KDNP ÍGY SEGÍTI A CSAPDÁBA CSALT DEVIZA KÁROSULTAKAT. [good_old_share] A KDNP "deviaalapú hitel miatt bajba jutottakat" mentő újabb javaslata...

Close