MILYEN ÉLET VÁR A “DEVIZA”-KÁROSULTAKRA?

MILYEN ÉLET VÁR A "DEVIZA"-KÁROSULTAKRA?

MILYEN ÉLET VÁR A "DEVIZA"-KÁROSULTAKRA?

[good_old_share]

Kommentár nélkül. Videó alább!


Kapcsolódó cikk: “DEVIZÁSOK” ITT A KORMÁNY ÉS A PÉNZVILÁG KÖZÖTTI MEGÁLLAPODÁS!

Fontos tények, és üzenet a parlamenti pártoknak: A bankok a Magyar társadalom jelenős tömegétől (1,9 millió szerződés) 734 milliárd forintot vontak el szervezetten és folytatólagosan. Mindezt a Bankszövetség hatékony koordinációja és közreműködése mellet tették.
Ezzel a magatartásukkal jelentős kárt okoztak ügyfeleiknek, így közvetve a Magyar társadalomnak. Egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a pénzintézetek által kimutatott forintösszeg, amelyről értesítették ügyfeleiket, és hivatalosan is igazolták azt! Tehát a jogerős bírósági ítéletek mellett a fosztogató bankok által nyújtott bizonyíték is mindenki számára rendelkezésre áll! A Nemzeti Civcil Kontroll azt a parlamenti pártot támogatja minden erejével, amely párt országos elnöksége kiad egy hivatalos MTI közleményt, melyben a fent említett súlyos bűncselekményt (halmazati cselekményt) a nevén nevezi, és a rendelkezésére álló bizonyítékok alapján az Ügyészségen megindítja a büntetőeljárást. Ezt viszont eddig egyik parlamenti párt sem tette, ergo kivétel nélkül mindegyik kollaborál a nagytőkével. Elárulja, és kiszolgáltatja a pénzhatalomnak a Magyar nemzetet.
A civil szervezetek és érdekvédők a feljelentéseket, és a bizonyítékok csatolását már számtalanszor megtették! Meggyőződésünk, hogy az a parlamenti párt, amely ezt az alapvető feladatot (és hivatali kötelezettséget) nem hajlandó megtenni, az valójában a kialakult helyzetet csak kampánycélokra, még a kifosztott családok százezreit szavazóként kívánja felhasználni.
Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM