Árpád kint van a Kossuth téren!

Lassanként gyűlnek a támogatók. Bár még kevesen vagyunk, kitartunk. Most van itt az ideje, hogy a fotelforradalmárok is összekapják magukat! Más nem segít, meg kell mutatnunk magunkat. Ne legyenek illúzióink, nem lesz senki, aki helyettünk fogja érvényesíteni a jogainkat!

Autóval négyen-öten összefogva olcsóbb az út, mint vonattal vagy busszal. Árpád Facebook oldalán (http://www.facebook.com/arpad.kasler.7) rengeteg kezdeményezés olvasható, de újak is bejelentkezhetnek… Tájékozódjatok, tájékoztassatok mindenkit! Most Magyarország sorsa múlik rajtunk, nem kizárólag a „devizahiteleseké”! (Elkezdődött… Riadó – http://kaslerarpad.hu/?p=2578)

loading...

Most nagy létszámban, összefogva elérjük azt, amit évek óta csak ígérgetnek, tologatnak, maszatolnak azok, akiknek felhatalmazásunkat adtuk.
Itt az idő az összefogásra, Magyarország, a magyarság megmentésére… GYERTEK!


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
VISSZATEKINTÉS – HOGY EZEKET SE FELEJTSÜK EL!

Az ilyen, és ezekhez hasonló tetvek miatt tartunk itt! Minden politikust és rendőri vezetőt hazaárulással vádolunk, akik különböző párt és...

Állati jogok, emberi kínok – Az Európai Parlament és más források után szabadon…

KÉRJÜK A MEGOSZTÁST! [good_old_share] A Btk. módosítás alapján: bűncselekménynek minősül az állatkínzás, amiért akár két év szabadságvesztés is kiróható. A...

Close