DR. BUDAHÁZI-A VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTHETŐ!

DR. BUDAHÁZI-A VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTHETŐ!

DR. BUDAHÁZI-A VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTHETŐ!

[good_old_share]


NCK gondolat: A végrehajtás felfüggeszthető, csak megfelelő pertechnika és egy jó ügyvéd kell hozzá.

 

Ez sajnos mindaddig így lesz, ameddig a választók által parlamentbe juttatott pártok jogalkotással pontot nem tesznek az ügy végére!Tehát kedves „deviza”-károsultak, ha nem akartok egyenként perelni és még évekig kínlódni, akkor tessék a kedvenc pártotokat, és képviselőtöket a devizás üggyel kapcsolatban "zaklatni"…elvégre ezért vannak, ezért (is) tartjuk őket….!

Dr. Budaházi János ügyvéd  – Végrehajtási eljárás és a fizetésletiltás megállítása az új 2018 . évtől hatályos Pp. alapján !!!

 

A Székesfehérvári Járásbíróság azonnali hatállyal felfüggesztette a végrehajtási eljárást.

Kötelezte a végrehajtói irodát, hogy függessze fel a végrehajtási eljárást és a fizetésre /nyugdíjra/ irányuló letiltást is.A Székesfehérvári Járásbíróság ezzel a végzésével nem csak az ingatlant védte meg, hanem a károsult jövedelmét /nyugdíjat/ is!

A károsultat Dr. Budaházi János ügyvéd képviselte.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM