DR. BUDAHÁZI-A VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTHETŐ!

DR. BUDAHÁZI-A VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTHETŐ!

DR. BUDAHÁZI-A VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTHETŐ!

[good_old_share]


NCK gondolat: A végrehajtás felfüggeszthető, csak megfelelő pertechnika és egy jó ügyvéd kell hozzá.

 

Ez sajnos mindaddig így lesz, ameddig a választók által parlamentbe juttatott pártok jogalkotással pontot nem tesznek az ügy végére!Tehát kedves „deviza”-károsultak, ha nem akartok egyenként perelni és még évekig kínlódni, akkor tessék a kedvenc pártotokat, és képviselőtöket a devizás üggyel kapcsolatban "zaklatni"…elvégre ezért vannak, ezért (is) tartjuk őket….!

Dr. Budaházi János ügyvéd  – Végrehajtási eljárás és a fizetésletiltás megállítása az új 2018 . évtől hatályos Pp. alapján !!!

 

A Székesfehérvári Járásbíróság azonnali hatállyal felfüggesztette a végrehajtási eljárást.

Kötelezte a végrehajtói irodát, hogy függessze fel a végrehajtási eljárást és a fizetésre /nyugdíjra/ irányuló letiltást is.A Székesfehérvári Járásbíróság ezzel a végzésével nem csak az ingatlant védte meg, hanem a károsult jövedelmét /nyugdíjat/ is!

A károsultat Dr. Budaházi János ügyvéd képviselte.

loading...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...