VARGA DAMM ANDREA DEVIZÁS ÜGYVÉD, VAGY CSAK MARKETING VOLT AZ EGÉSZ?

VARGA DAMM ANDREA DEVIZÁS ÜGYVÉD, VAGY CSAK MARKETING VOLT AZ EGÉSZ?

VARGA DAMM ANDREA DEVIZÁS ÜGYVÉD, VAGY CSAK MARKETING VOLT AZ EGÉSZ?

[good_old_share]


Videók alább!

 

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda. – Ha jól tudom, dr. Varga-Damm Andrea ügyvédnő elfogadta parlamenti mandátumát, az okostelefont, laptopot, a juttatásokat, etc. Majd Fb oldalàn közölte, a fanyalgókat tiltani fogja.Ha jól tudom, ő volt az egyik devizás ügyvéd, aki a sajtóban maga volt a megváltó. Nem lehetsèges, hogy marketing volt az egész? Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

NCK: Meglátjuk! A választás után most nagy ígéretek vannak a jobbik részéről (igaz, korábban is voltak), de parlamenti aktatologatáson, és felszólalásokon kívül érdemi eredményeket nem ismerünk.

 

Mára minden ellenzéki pártnak fel kell ismernie, hogy ekkora ellenszélben a parlamenti padsorokból hangzatos beszédekkel és javaslatokkal nem mennek semmire. Ha így folytatják, akkor ennek törvényszerűen az lesz a vége, hogy eltűnnek a süllyesztőben.

Tehát az állampolgárok érdekében vagy radikálisabb, és nagy port kavaró lépésekre szánják magukat, vagy belátható időn belül a feledés homályába vesznek.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM