VARGA DAMM ANDREA DEVIZÁS ÜGYVÉD, VAGY CSAK MARKETING VOLT AZ EGÉSZ?

loading...

VARGA DAMM ANDREA DEVIZÁS ÜGYVÉD, VAGY CSAK MARKETING VOLT AZ EGÉSZ?

Email


Videók alább!

 

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda. – Ha jól tudom, dr. Varga-Damm Andrea ügyvédnő elfogadta parlamenti mandátumát, az okostelefont, laptopot, a juttatásokat, etc. Majd Fb oldalàn közölte, a fanyalgókat tiltani fogja.Ha jól tudom, ő volt az egyik devizás ügyvéd, aki a sajtóban maga volt a megváltó. Nem lehetsèges, hogy marketing volt az egész? Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

NCK: Meglátjuk! A választás után most nagy ígéretek vannak a jobbik részéről (igaz, korábban is voltak), de parlamenti aktatologatáson, és felszólalásokon kívül érdemi eredményeket nem ismerünk.

 

Mára minden ellenzéki pártnak fel kell ismernie, hogy ekkora ellenszélben a parlamenti padsorokból hangzatos beszédekkel és javaslatokkal nem mennek semmire. Ha így folytatják, akkor ennek törvényszerűen az lesz a vége, hogy eltűnnek a süllyesztőben.

Tehát az állampolgárok érdekében vagy radikálisabb, és nagy port kavaró lépésekre szánják magukat, vagy belátható időn belül a feledés homályába vesznek.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Email
loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás