MOST SZEMBENÉZHETNEK A HITELESEK A KORMÁNNYAL.

MOST SZEMBENÉZHETNEK A HITELESEK A KORMÁNNYAL.

MOST SZEMBENÉZHETNEK A HITELESEK A KORMÁNNYAL.

[good_old_share]


"..A hitelkárosultak képviselői közül a lehető legtöbbeket kívánjuk bejuttatni a parlamentbe, akár az ülések közepén.."

 

A kormány folyamatosan menekül a károsultak elől, a képviselői nem állnak szóba az átvert hitelesekkel, mindeközben a közmédiában azzal szédítik az országot, hogy megoldották a "deviza"-károsultak problémáját.Az új Országgyűlésnek is benyújtja a kilakoltatási moratórium meghosszabbítását célzó törvényjavaslatát a Jobbik.

Z. Kárpát Dániel a párt alelnöke azt mondta: a választásokat követően ismét felpörgött a devizahiteles családok kilakoltatása, egyre többen kerülnek utcára.

 

A politikus szerint egységes megoldásra, nem pedig az emberek otthonának elvételére van szükség, ezért a pártja szembesíteni szeretné a kormánypárti politikusokat a devizahiteles károsultakkal.

Egy aktív kampányba szeretnénk kezdeni az új parlamenti ciklusban. Ennek részeként a hitelkárosultak képviselői közül a lehető legtöbbeket kívánjuk bejuttatni a parlamentbe, akár az ülések közepén, akár annak érdekében, hogyha őróluk van szó, akkor egy egészséges szembenézés jöhessen létre a kormánypárti képviselők, akár a korábbi balliberálisnak mondott képviselők és a károsultak között.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Hiszen ezek a választott képviselők elintézték a választók sorsát, legalábbis ennek a társadalmi csoportnak a sorsát – mondta el Z. Kárpát.[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM