MOST SZEMBENÉZHETNEK A HITELESEK A KORMÁNNYAL.

loading...

MOST SZEMBENÉZHETNEK A HITELESEK A KORMÁNNYAL.


"..A hitelkárosultak képviselői közül a lehető legtöbbeket kívánjuk bejuttatni a parlamentbe, akár az ülések közepén.."

 

A kormány folyamatosan menekül a károsultak elől, a képviselői nem állnak szóba az átvert hitelesekkel, mindeközben a közmédiában azzal szédítik az országot, hogy megoldották a "deviza"-károsultak problémáját.Az új Országgyűlésnek is benyújtja a kilakoltatási moratórium meghosszabbítását célzó törvényjavaslatát a Jobbik.

Z. Kárpát Dániel a párt alelnöke azt mondta: a választásokat követően ismét felpörgött a devizahiteles családok kilakoltatása, egyre többen kerülnek utcára.

 

A politikus szerint egységes megoldásra, nem pedig az emberek otthonának elvételére van szükség, ezért a pártja szembesíteni szeretné a kormánypárti politikusokat a devizahiteles károsultakkal.

loading...

Egy aktív kampányba szeretnénk kezdeni az új parlamenti ciklusban. Ennek részeként a hitelkárosultak képviselői közül a lehető legtöbbeket kívánjuk bejuttatni a parlamentbe, akár az ülések közepén, akár annak érdekében, hogyha őróluk van szó, akkor egy egészséges szembenézés jöhessen létre a kormánypárti képviselők, akár a korábbi balliberálisnak mondott képviselők és a károsultak között.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Hiszen ezek a választott képviselők elintézték a választók sorsát, legalábbis ennek a társadalmi csoportnak a sorsát – mondta el Z. Kárpát.loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás