DEVIZAKÁROSULTAK! A FIDESZ 12 ÉVRE TERVEZ!

DEVIZAKÁROSULTAK! A FIDESZ 12 ÉVRE TERVEZ!

DEVIZAKÁROSULTAK! A FIDESZ 12 ÉVRE TERVEZ!

[good_old_share]


A JOBBIK ÚJ ESZKÖZÖKKEL HARCOL A KILAKOLTATÁSOK ELLEN. Videó alább!

 

Látjuk, hogy az "emútnyocév" a "deviza"-károsultak szempontjából hogy telt el. Láthattuk a tönkrement családokat, a kilakoltatásokat, és hallottuk a "hitel" miatti öngyilkosságokat.

 

Tudjuk, hogy dolgos Magyar emberek jó része a rablóhitel miatt ment külföldre dolgozni, és azzal is tisztában vagyunk, hogy sok tízezren betegedtek bele a kilátástalanságba.

 

Van még további 12 évünk ??Egy károsult társunk így látja: Aki devizahitelt vett fel, és nem gazdag ember volt, annak a sorsa egyértelműen a nyomor! Úgy pedig nem lehet élni, hogy az embernek nincs reménye, nem lehetnek céljai! Na ezért van olyan sok öngyilkos! Ha nincs az életnek értelme, akkor minek élni??!!!!

És még azt akarják, hogy gyarapodjanak a magyarok! Mire? Tényleg csak a nyomorra!

A JOBBIK ÚJ ESZKÖZÖKKEL HARCOL A KILAKOLTATÁSOK ELLEN.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Korábban a fideszközeli, békemenetet rendező CÖF még így látta:Mára már ez nem fontos nekik!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM