UZSORÁT NEM FIZETEK! ENNYI!

UZSORÁT NEM FIZETEK! ENNYI!

Ti küldtétek – Kaszala Józsefné – Uzsorát nem fizetek!
Kedves mindenki… válaszolok a facémnak, mert kérdezi , mi jár a fejembe????

Nem titok, hogy én is a deviza csalások rablások áldozata lettem.. Igen.. de én harcolok az igazamért, és egyre több bizonyíték van a kezemben a bankom ellen.

Ma betekintést kértem a Földhivatalban hogy mivel, és mennyivel van a lakásunk megterhelve.

No, itt a meglepetés, amikor 30,000 CHF nek megfelelö forintot folyósítottak,amit igazolni tudok de a lakásra 34 589 CHF et tettek, és nem forintban.. de sorolhatnám tovább a bankok hazugságait, lopásait , csalásait, amit persze ki is nyilvánítottam feléjük.

Itt nem a pénzünk kell, hanem a LAKÁSUNK, erre megy ki a játékuk.. már bőven kamatos kamattal visszafizettem a kért összeget, és meg szinte 2 szer annyit követel a bank tőlem. Persze nem kapja meg se a pénzt se a LAKÁSOMAT., mert hülye azért nem vagyok, hogy 42 évnyi , becsületes munka gyümölcsét elvegye tőlünk, és Földön futóvá tegyen.
Még 1 évvel ezelőtt én is kispisis módjára úgy féltem, ha felhívott a bank, hogy remegett az egész testem, lelkem… mára már olyan szinten bátor, és erős lettem, hogy nem fizetek tovább semmit, és ha zaklat a bank, mert zaklat ám… annyit mondok nekik a kért kölcsönt visszafizettem,kamatostul. UZSORÁT meg nem fizetek.

Én meg merem tenni, mert tudom, érzem, hogy az igazság velem, velünk van,… ami hamarosan kiderül.. és végre elnyerjük a megérdemelt nyugalmunkat… ennyi – Kaszala Józsefné

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Szólj hozzá

Hozzászólás