VAN MÉG ELVEHETŐ INGATLANOD?

loading...

VAN MÉG ELVEHETŐ INGATLANOD?

Vannak, akik már előre látják a sötét jövőt. A devizakárosultak, és a "devizás" érdekvédő szervezetek pedig alszanak… – Egy bejegyzés a facebookól:

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Mit is akar a kormány? –

Ezek / a Bankszövetség és a kormány / hülyének néznek mindenkit!Azért 256 Ft-tal forintosítottak, hogy a folyósított hiteledre ne legyen elégséges fedezet a lakásod értéke. A bank majd pótfedezetet fog kérni tőled – ez lehet egy másik lakás vagy értéktárgy, telek, mezőgazdasági földterület, stb. – és te nem fogsz ilyet felmutatni / és ne is akarj! /!

Ha nem tudsz pótfedezetet felmutatni, a bank majd felszólít, hogy azonnal és egy összegben fizesd vissza a hiteled fennmaradó részét!

Azon túl, hogy ez tisztességtelen követelés a bank részéről, ezt persze nem fogod tudni teljesíteni!…

Aztán majd a banktól azonnali hitelfedezeti listát / beszámolót / kér az MNB néhány napos határidővel – így az állam hozzájut az adósok listájához és "kivásárolja" a bankoktól a hitelesek lakásait.Így akarják kivezetni a devizahiteleket hivatalosan a piacról és egyben megteremteni az állami bérlakások hálózatát – és majd bérelheted vissza a saját lakásodat – amibe morálisan és főleg anyagilag belerokkansz!

Ezért sem szabad beleegyezni a forintosításba!….Aki időt nyer, jobb életet és lakást nyer, amiért most kell nagyon megdolgozni!…Perelni, perelni és újra csak perelni! A devizakárosultak, és a "devizás" érdekvédő szervezetek pedig alszanak…

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Loading ... Loading ...
 
  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter
Email

Szólj hozzá

Hozzászólás