A TÉVÉBEN MEGY AZ AGYMOSÁS

A TÉVÉBEN MEGY AZ AGYMOSÁS. Hazudnak, hazudnak és hazudnak!

A TÉVÉBEN MEGY AZ AGYMOSÁS

Hazudnak, hazudnak és hazudnak! [cn-social-icon]

Járvás Éva – Facebook

Ezerrel megy a parasztvakítás a tévében a banki elszámolással kapcsolatban. A KORMÁNY ÉS A BANKOK ÖSSZEKACSINTVA végleg behúznak a csőbe! 

loading...

Eszedbe ne jusson semmilyen "kiváltó" hitelre váltani, eszedbe ne jusson bankot változtatni! Amint ezt megteszed, és aláírsz egy új szerződést, azzal aláírtad a jogtalan tartozáskövetelés elismerését és többé nem vitathatod. 

Nézd meg, hogy a tőketartozásod a törlesztések ellenére emelkedett. 
Törvény szerint kölcsönnél ez nem fordulhat elő! Ebből is láthatod, hogy a te szerződésed tartalmában NEM kölcsönszerződés, még ha az is van ráírva. 

HA A BANK A KÖLCSÖN FELVÉTELÉNÉL TISZTESSÉGESEN TÁJÉKOZTATOTT VOLNA ARRÓL, HOGY RENDSZERES TÖRLESZTÉS MELLETT A TŐKETARTOZÁSOD FOLYAMATOSAN NŐNI FOG – UZSORA – AKKOR IS FELVETTED VOLNA EZT A KÖLCSÖNT?


A bank félretájékoztatással értékesítette a kölcsönt, tehát a szerződés megtévesztésre alapult és ezért érvénytelen. Magyarul csalás. 

Ha kézhez kapod a leszámolási levelet és megtapasztalod, hogy a tőketartozásod a sokéves rendszeres törlesztés ellenére is többszöröse a felvett kölcsönnek, azonnal fordulj hozzáértő ügyvédhez!

loading...


Banknak jogfenntartó nyilatkozattal együtt kérd a részletes elszámolást és azonnal vitasd a követelés jogosságát és a szerződés érvényességét. 

Csatlakozz a devizakárosultak polgárjogi engedetlenséghez! – Járvás Éva – Facebook

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
EZÉRT KELL ELLENTMONDANI A FIZETÉSI MEGHAGYÁSNAK ADD TOVÁBB!
EZÉRT KELL ELLENTMONDANI A FIZETÉSI MEGHAGYÁSNAK ADD TOVÁBB!

EZÉRT KELL ELLENTMONDANI A FIZETÉSI MEGHAGYÁSNAK ADD TOVÁBB! Sokszor találkozunk azzal, hogy az adósok kifogásolják, hogy rajtuk nem segít senki. [good_old_share]...

"DEVIZÁS" ELSZÁMOLÁS - SZEMEZGETTÜNK. NO COMMENT.
“DEVIZÁS” ELSZÁMOLÁS – SZEMEZGETTÜNK. NO COMMENT

"DEVIZÁS" ELSZÁMOLÁS - SZEMEZGETTÜNK. NO COMMENT A devizakárosultak tapasztalataiból szemezgettünk: [cn-social-icon] - Tegnap érkezett meg a levél a Raiffeisentől! 2007.májusában...

Close