ŰZZÜK KI A KUFÁR BANKOKAT!

ŰZZÜK KI A KUFÁR BANKOKAT!

ŰZZÜK KI A KUFÁR BANKOKAT!

[good_old_share]


A bank halála a pénz hiánya…vagy olyan pénz hiánya, amely felett nem tudnak kontrollt gyakorolni. Így értelemszerűen nem tudnak sem politikusokat, bírákat, sem pedig állampolgárokat megvenni, zsarolni.
A saját fegyverükkel lehet a legjobban legyőzni őket! Olvasd el az alábbi cikket és gondolkozz!

Bitcoin, az Aranykor kezdete.

 

A gazdasági szakemberek sokszor belengették már, hogy a Bitcoin össze fog omlani, de a kriptopénz mindig rácáfolt erre az állításra. A napokban épp azzal, hogy soha nem látott magasságokba repült az árfolyama: szerda reggelre több mint 10 ezer dollár volt az értéke a tőzsdén.

Ezzel a rövid, de tényszerű megjegyzéssel vezetjük fel Vezér-Szörényi László cikkét. Itt a TÉNYSZERŰ szónak különösen nagy jelentősége van!

Vezér-Szörényi László – Sokan nem értik, hogy miért tartom annyira fontosnak a kriptodevizák létrejöttét. A választ erre, egy Pió Atyától való idézettel kezdeném:

Szent Pió Atya: „Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre.”

Nos, a „madárt” számomra a Bitcoint jelenti, mely teljesen új viszonyokat teremt a világ pénzügyeiben. A Bitcoint Budapesten találták ki, a megvalósítása viszont elsősorban tengerentúlon történt. Töprengjünk el kicsit azon, hogy ez a tény miért is olyan fontos az emberiség történetében.A jelenlegi civilizációnk kb. 6 ezer éves, melynek központi eleme a PÉNZ. A pénz pedig mindössze 2 módon jöhet létre: átváltással (beváltással) és pénzteremtéssel (akár a semmiből). Kevesen tudják, hogy a hitelezésen keresztül is pénz teremtődik és akkor szűnik meg, amikor visszafizetik a kölcsön tőkehányadát. A baj mindössze annyi, hogy minden hitelezés kamatos kamattal történik, a kamat összegét pedig a reálgazdaságból kell előteremtenie az adósnak.

Ha valaki ma Magyarországon (vagy bárhol a világban) hitelt vesz fel, akkor a felvett tőke kb. dupláját kell visszafizetnie a banknak, a visszafizetés szorzója ebben az esetben

2. Minél magasabb a kamat, annál magasabb lesz a szorzó, devizahiteleknél átlagban 2,5 – 3,5, de lehet 7 is. Tehát megállapíthatjuk, hogy a bank valóban teremt pénzt is – ez az összeg a törlesztés folyamán és által megsemmisül – de teremt sokkal több ADÓSSÁGOT is, ami viszont megmarad!

Most próbáljuk meg népgazdasági szintről nézni a hitelezést, adott összesen X milliárd folyósított tőke és adott 2,5-szer X milliárd adósság. Vissza lehet fizetni a teljes adósságot? A 2,5-szer X milliárdot az 1-szer X milliárdból? Természetesen nem! Hiszen az a pénz nem létezik, a gazdaságban forgó pénztömeg nem nőtt. Így a hitelek egy részének kényszeredetten be kell dőlniük. A bedőlt hiteleknél pedig megindul az anyagi javak áramlása a bank felé: a bank viszi a házat, a nyaralót, a kocsit. Meghirdeti árverésre, amit megint csak hitelből tudnak megvenni az új tulajdonosok, és az egész játék kezdődik elölről.

 

Tehát a teljes gazdaságunk turpisságra (valójában turpisságok sorozatára) alapul, és ebből a hitelezés még csak nem is a legdurvább eset. Olyan abszurditások léteznek a származtatott értékpapírok piacán, amelyek meghaladják a józan ész felfogó képességét. Elég, ha csak arra a tényre utalok, hogy a származtatott értékpapírok (derivátumok) teljes összege 50-szeresen haladja meg a Föld bolygó teljes ingatlan értékét. Természetesen itt IS szed sápot a bank, olyasvalamire, ami nyilvánvalóan nem létezik, de nem is létezhet.

Az állam is szenvedő alanya e turpisságsorozatnak, hiszen a pénz és vele együtt az adósság teremtésének a monopóliuma már rég kicsúszott a kezéből. Ha az államnak pénzre van szüksége, neki is a bankoktól kell kérnie.

A legtöbb ország nem rendelkezik saját pénzkibocsátással, jegybankjaik a bankárok utasításait követik. A „nemzeti banki függetlenség” elve a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy ország jegybankja független az államtól, de nem független a nemzetközi bankároktól. A mai modern államok, kormányok a bankárok cinkostársaivá degradálódtak ebben a játszmában, ahol a bankárok felé való adósságaikat a polgáraik megadóztatása – valójában kifosztása – révén fedezik.

Most felmerül a kérdés, hogy hogyan lehet kilépni ebből az ördögi körből?

Természetesen nem egyszerű, mert a jelenlegi pénzrendszerünk gyökerei 6000 évre nyúlnak vissza, mitöbb, úgy is fogalmazhatnék, hogy 6000 év kellett ahhoz, hogy ezt a sátáni rendszert tökéletesre tudják fejleszteni.
De mint tudjuk, minden hazugságra és csalásra alapuló rendszer alapjaiban instabil és csak néhány lapot kell kihúzni ahhoz, hogy összedőljön az egész kártyavár.

Mint láttuk, az egész csalási rendszer a pénz teremtésének a monopóliumának a kisajátítására alapul. Ez a legutóbbi 300 évben semmit sem változott, jelenleg is néhány bankárdinasztia kezében összpontosul.

A Bitcoin azért érdekes, mert 6000 év óta ez az első pénzügyi megoldás, amely az emberek javára teremti a pénzt, megkerülve bankárokat, akik így elesnek a "megszokott" sápjuktól.

Gondoljunk csak arra, hogy a történelem folyamán többször próbálták a bankárok hatalmát korlátozni, a pénzteremtési monopóliumukat megtörni.

John F. Kennedy amerikai elnökként megpróbálta állami kézbe venni a FED-et, a Federal Reserve Bankot, ami az USA-ban a jegybank szerepét tölti be (A FED egyébként magán tulajdonban áll). Pár hét múlva meggyilkolták.

loading…


De vehetjük a római korból Július Caesar esetét is, aki a bankárok (akkoriban pénzváltóknak nevezték őket) hatalmának megtörésére saját képmásával ellátott rézpénzt veretett (előtte csak arany és ezüstpénz létezett). Egy hónapra rá, március idusán halott volt, a szenátus felbérelt tagjai ölték meg.

Bár a 2 esemény között 2000 év telt el, de nem lehet nem észrevenni a párhuzamot. Hiába volt a két említett vezető az akkori világ leghatalmasabb ura, a bankárok erősebbek voltak, még náluk is! (pénz = hatalom)

A Bitcoin 2009-ben indult diadalútjára és még most sem sikerült a bankároknak eltaposni, betiltani. Amit még Julius Caesar és Kennedy sem tudtak megvalósítani, azt megtette néhány tudós MAGYAR irányítással, Budapestről. Bár jómagam csak marginális szerepet játszottam a létrejöttében, de mégis büszkeséggel tölt el, hogy a bankármaffia koporsójába a segítségemmel sikerült beverni az első szöget.

Szent Pio Atyának igaza lett, valóban Magyarországról repült ki az a bizonyos „madár” amelyik meghozza a jólétet és a békét az emberiség számára.

Mivel a dollár, a euró mind csalásra alapuló pénzek, csak idő kérdése, hogy mikor fogják bedönteni őket a kriptodevizák. Ha bedőlnek, velük együtt dől be a bankármaffia, magával rántva a korrupt kormányokat, az őket kiszolgáló szabadkőművességet, és azt a temérdek mocskot, ami jelenlegi társadalmunkat uralja.

Ma már nem lehet betiltani a kriptodevizákat. Rengeteg van, egyik jobb mint a másik, de egyiket sem képes uralni a bankári háttérhatalom. A Bitcoin, mint az első kriptodeviza megmutatta, hogy igenis ki lehet törni abból a pénzügyi csapdából, amelyben az emberiség már 6000 éve vergődik.

loading…


A kriptodevizák lényege, hogy nem lehet ellopni őket, nem lehet kamatot szedni általuk, nem lehet megadóztatni őket, de legfőképp az, hogy nem lehet csalni, visszaélni velük. Mivel csak a kibertérben léteznek, és ezt a kiberteret nem képes uralni a bankár háttérhatalom, ezért volt lehetséges egy tiszta, csalásmentes pénz és pénzrendszer megteremtése.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A Bitcoin ajtót nyitott az új Aranykor felé, nélküle nem lenne lehetséges az emberiség felemelkedése. De az ajtón már nekünk kell átlépni. Tudatszintünket meg kell emelni, meg kell értenünk, hogy miért PONT MOST lehet megugrani azt a hatalmas ugrást, amely kirántja az emberiséget a 6000 éves adós rabszolgaságból.

Jelen cikkem ennek értelmében íródott, azért, hogy MI MINDANNYIAN átlépjünk azon a bizonyos ajtón egy jobb és igazságosabb társadalom felé.

Használjuk a jelenlegieket, vagy akár hozzuk létre MI IS a saját kriptodevizánkat és fokozatosan váljunk le a sátáni energiákat képviselő hétköznapi pénznemekről! – Vezér-Szörényi László. KATTINTS IDE, HA TÖBBET SZERETNÉL TUDNI A BITCOINRÓL!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM