ÜZENET A „DEVIZÁSOKNAK”!

ÜZENET A „DEVIZÁSOKNAK”!

ÜZENET A „DEVIZÁSOKNAK”!

[good_old_share]


Azonnal lenne „devizahiteles” megoldás, ha 300.000 hitelkárosult letáborozna a Kossuth téren, és úgy döntene, hogy addig nem megy haza, ameddig a parlament nem hoz megoldást ebben az ügyben.

 

Videó alább!Kérdés, hogy a „devizás” érdekvédő szervezetek vezetői aktivizálják-e magukat, és kiviszik-e az embereket a Kossuth térre? Mivel a kormány nem cselekszik, egyértelmű, hogy az érdekvédő szervezetek vezetőinek óriási a felelőssége ezzel kapcsolatban!

Mi vállaljuk, hogy amennyiben az érdekvédő szervezetektől kérés érkezik felénk, hogy adjuk hírül a Kossuth téri kitelepülésüket, akkor mi azt közölni fogjuk annak érdekében, hogy minél több károsult tudomást szerezhessen arról, hogy egyre több „deviza”-károsult van a téren!

Fizessen a szennyező!
A felvételkori árfolyamon forintosítaná a devizahiteleket a Jobbik. Helyzetelemzés Z. Kárpát Dániellel, a Jobbik országgyűlési képviselőjével.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM