A DEVIZA-NYILVÁNTARTÁS MANIPULÁLHATÓ?

loading...

A DEVIZA-NYILVÁNTARTÁS MANIPULÁLHATÓ?

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda [cn-social-icon]

A devizás perekben a Kúria szinte kizárta annak lehetőségét, hogy ezekben az ügyekben bármilyen csalás is történhetett.

Ezzel párhuzamosan egyetlen nyomozás sem indult.

Tegnap Orbán Viktor óhajára letartóztatások kezdődtek a Buda-Cash ügyben. Elvitték azon háttérműveleti vezetőket, akik a nyilvántartásokat manipulálhatták. A gyanúsítások is erről szólnak.

Ezek szerint akkor a back office képes manipulálni a nyilvántartásokat mégis?

Amikor a politikai elithez tartozók sértettnek érzik magukat, azonnal van nyomozás és letartóztatás, amikor a politikai elit nem a sértetti oldalon áll, akkor szó sem lehet róla?

loading...

A két ügy kísértetiesen hasonló. Mondhatni ugyanaz. Ha egy bank és a bíróság úgy gondolja, a deviza nyilvántartás szent és sérthetetlen, akkor a Buda-Cash ügyben miért nem az?Mai komor hangulatom jogi vonatkozása kérdésében teszem fel a költői kérdéseket:

a) látjuk mindannyian, hogy a helyzet komoly (…Foxi fogoly) Ezt a helyzetet éljük meg vidáman, úgy, hogy a gondokat félretoljuk, vagy tegyünk mást, és megfelelő komolysággal álljunk neki a feladatnak.b) ha van egy szakma – lehet jogász, orvos, könyvelő, bármi – az megteheti, hogy ügyfele dolgát közömbösen kezeli, és csak az élet szép oldalát látja meg? Lehet így a lényegre összpontosítani?

c) meddig bírja a társadalom ezt az egészet? Nap, mint nap derülnek ki úri huncutságok, mely kapcsán megáll az emberi ész? Ennek ellenére lehetséges azt mondani, az élet szép, minden rendben? A más baja nem az én problémám? – Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  [cn-social-icon]

Szólj hozzá

Hozzászólás