A BANKOK MÉGIS TŐZSDEI JÁTÉKOT ŰZTEK A „DEVIZÁSOKKAL”!

A BANKOK MÉGIS TŐZSDEI JÁTÉKOT ŰZTEK A „DEVIZÁSOKKAL”!

A BANKOK MÉGIS TÖZSDEI JÁTÉKOT ŰZTEK A „DEVIZÁSOKKAL”!

[good_old_share]


Ez már véglegesen beigazolódott!

 

Ilyen körülmények között az összes "devizás"-szerződést érvényteleníteni kell, a károsultak rendelkezésére bocsátott forintösszeggel pedig egy új, tisztességes elszámolást kell készíteni. Ez lesz most a parlamenti jogalkotóknak az alapvető feladata! (ha még működik a jogállam!!!)…JA…és az alap, hogy a devizás végrehajtásokat azonnal fel kell függeszteni!Ha a parlamenti pártok ezt nem teszik meg maguktól, akkor a károsultak hatalmas tömegének kell egységbe tömörülni, és nyomásgyakorlással kikényszeríteni! Természetesen azokra a pártokra, akik gátolják ezt a folyamatot, többé egyetlen "deviza"-károsult, és annak családja se adjon egyetlen szavazatot sem!

 

A "deviza"-károsultnak viszont az ilyen típusú tőzsdei ügyletre nem terjedt ki a szerződéses akarata. (mert nem is tudott, nem tudhatott róla) tehát, nem kapott megfelelő tájékoztatást!

loading...

Arról nem is beszélve, hogy ráhatása, és minimális rálátása sem volt, és nem is lehetett a vegyes határidős deviza ügyletek kockázatának kezelésére! (mert a bankok elhallgatták ezt a tényt előle)

Ne feledjük!

 

Számtalan pénzügyi szakember éveken keresztül mondta, hogy a „devizahitel” fantázianevű pénzügyi termék mögött valójában tőzsdei vegyes határidős deviza ügyletek állnak, de ezt a bankok mindvégig következetesen tagadták! (nem véletlenül)

Járvás Éva – 5.19-nél "Azt gondolom, vannak esetek, amikor a tisztességről nem lehet beszélni."

Végig a betétesekről beszél, amikor a kérdés a hitelekre vonatkozott. Attól, hogy a szegényektől ellopott pénzből a gazdagok profitálnak attól még nem lesz egy bank fair a bank.

Miért is kellett a forint betétekből svájci frankot csinálni? Mégis tőzsdei játékot űztek az adósokkal, ugyebár! Ezt bizonyítjuk a kölcsönszámítás ellenőrzésével, és a bank teljesítésének törvényi megfeleltetésével.

loading...

Van még ügyvéd, aki lehülyéz ezért?
Senki el ne higgye ezt a sok maszlagot. Semmi köze a hitelezés csalásnak a betétesek pénzéhez. Simán össze akarja ugrasztani a társadalom két csoportját. Az ellopott milliárdok nem a betétesek kamatait gyarapították, mert akkor nem 2-3% lenne a kamatszint, hanem 200-300%. – Járvás Éva.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A DEVIZAHITELES VÁLTOZÁS SZELE.
A DEVIZAHITELES VÁLTOZÁS SZELE.

A DEVIZAHITELES VÁLTOZÁS SZELE. [good_old_share] Vezér Szörényi László - Halvány remény a devizahitelesek számára - most talán megszűnik a bíróságok...

„DEVIZA”-HITELEK - A BANKSZÖVETSÉG FŐTITKÁRÁNAK VALLOMÁSA. VIDEÓ!
„DEVIZA”-HITELEK – A BANKSZÖVETSÉG FŐTITKÁRÁNAK VALLOMÁSA. VIDEÓ!

„DEVIZA”-HITELEK - A BANKSZÖVETSÉG FŐTITKÁRÁNAK VALLOMÁSA. VIDEÓ! [good_old_share] Azt gondoljuk, hogy az alább elhangzottak alapján a Kúriának alapvető kötelessége felülvizsgálni...

Close