RUHÁTLAN A JOBBIK KIRÁLY

A Jobbik párt nem egy és nem két alkalommal próbált rátelepedni megmozdulásainkra, valós munka és hozzáadott érték nélkül politikai tőkét kovácsolni azokból.

Rövid NCK előszó: A Jobbik szónokolt a banki csalásokról, visszaélésekről, kerekasztal beszélgetéseket és vitákat szervezett, de a csalás leleplezése és az ügy megoldása érdekében hivatalból nem fordult az Európai Bírósághoz és közérdekű keresetet, vagy ügyészségi feljelentést sem tett! Pedig ez, a tények ismeretében, és a bizonyítékok birtokában nem csak joga, hanem alapvető kötelessége lenne! (ezeket a lépéseket is a civileknek kellett megtenni, így többek között a Kásler Árpád vezette Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének)
A Jobbik "ellenzéki" szereplése nem más, mint hiteltelen színjáték, választási kampány! A többi parlamenti pártról pedig ne is beszéljünk! Ne hagy magad átverni!

"Eddig sem mentünk bele politikai sárdobálásba és a jövőben sem fogunk, de vannak dolgok amelyeket nem lehet szó nélkül hagyni.

A Jobbik párt nem egy és nem két alkalommal próbált rátelepedni megmozdulásainkra, valós munka és hozzáadott érték nélkül politikai tőkét kovácsolni azokból. Szeptemberre soha nem látott megmozdulást harangozott be Vona Gábor, hát tényleg soha nem látott megmozdulás lett belőle, vagyis semmi. Egyetlen valamirevaló tüntetést sem bírtak összehozni, olyannyira nem, hogy a mai napon postaládámba dobott kampányújságjukban, az  ismételt devizahiteles tüntetési ígéretükhöz felhasználták a februári Kossuth téri tüntetésünkön készült fényképet.


Ott és akkor, Kásler Árpád hívó szavára jött ki ötezer ember és a Jobbik ezt saját választási kampányára használja, egy előző esetben az április 21-i Hősök terén megtartott nagy létszámú tüntetésünk felvételeit is felhasználták sajkát maguk propagálására.

Ezzel nem engem lopnak meg, nem A Haza Nem Eladó Mozgalomtól  lopnak el politikai tőkét, hanem saját szegénységi bizonyítványukat állítják ki. A költségvetésből tele lehet plakátolni az országot, más tollával lehet ékeskedni egy darabig, de csak addig, amíg nem jön a Szentkoronás golyó és le nem tarolja őket, a többi madzagon rángatott bábúval együtt. Erre már nem sokáig kell várni.


Kásler Árpád"

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM