A POLITIKUS AKI ELADTA A MAGYAR NÉPET A PÉNZHATALOMNAK

A POLITIKUS AKI ELADTA A MAGYAR NÉPET A PÉNZHATALOMNAK.

A POLITIKUS AKI ELADTA A MAGYAR NÉPET A PÉNZHATALOMNAK

[good_old_share]

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

 

Egy egészséges szervezet kiveti magából a kórokozókat. – De előbb megjelöli az elpusztítandó sejteket.

loading...

A Sárgapólósok megint kitaláltak valamit. Valami olyant, ami nem attól működik, hogy sokan vagyunk-e, hanem az elszántságtól, az áldozatvállalástól.
A képeken látható plakátokkal jelöltük meg néhány kifosztó bankár és hazaáruló politikus lakhelyét. Gyakorlatilag a vétkük helyét. Azt a házat, amit érdemtelenül az emberek pénzéből vásároltak és vagy tartanak fenn.Kitettük a véleményünket, miközben túráztunk egy hatalmasat. Hisszük, hogy ha sokan, sok helyen, számon kérnék a megérinthetetlennek hitt kifosztókat, és hazaáruló kiszolgálóikat, akkor egy jobb országban élhetnénk. Nem mernék gátlástalanul elvenni az emberek reményét, életét, vagyonát. Vajon a Sárgapólósokon kívül vannak-e tökös SeVizások, vagy csak a szájhösködésben jók?

Reggel és délután jártunk a XII. kerületben. Ha már arra vezetett a túra útvonala, és egészen véletlenül volt nálunk pár plakát, és ragasztó, kitettük a véleményünket a patkányokról. Ezt a hont nem foglalhatják el. Itt otthon vagyunk, ez az ország a népé.

20 km-t túráztak: Vitális Etelka, Póka Imola, Póka Anita
24 km-t túráztak: Némethné Tóth Zsuzsanna, Veres István
30 km-t ment: Vincze Krisztián
44 km-t ment: Bartó László, Póka László

Remek nap volt, jól elfáradtunk, de megérte. Rá kell jönnie a diktatúrára törő hatalomnak, hogy vannak itt olyanok, akik bármire képesek.

loading...

Terveink szerint májusban folytatjuk egy hasonló túrával. – Csak azoknak, akik szeretnek, és tudnak sokat gyalogolni.
Addig is folytatjuk a bankokban a véleménynyilvánításokat. Itt bárki helyt állhat. Akár velünk, akár a saját lakóhelyén.

Mi nem tesszük függővé a jövőbeli cselekvésünket attól, hogy hányan jönnek velünk. Mi megyünk kevesen is, vagy akár egyedül is.Mert mi megoldást akarunk. Ez pedig nem más, mint a káraink megfizetése.

Hajrá!

További képek itt érhetők el: KATTINTS!

Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ILYEN VAN? VÉGREHAJTÁS A BANKSZÖVETSÉG ELLEN.
ILYEN VAN? VÉGREHAJTÁS A BANKSZÖVETSÉG ELLEN

ILYEN VAN? VÉGREHAJTÁS A BANKSZÖVETSÉG ELLEN [good_old_share] Egy rövid, de annál érdekesebb cikk jelent meg a HVG-n.   Az ügy...

FONTOS-FELELŐTLEN HITELEZÉS, ÁRFOLYAMKOCKÁZAT.
FONTOS-FELELŐTLEN HITELEZÉS, ÁRFOLYAMKOCKÁZAT

FONTOS-FELELŐTLEN HITELEZÉS, ÁRFOLYAMKOCKÁZAT [good_old_share] Nagy kérdés, hogy a bank a jelzálog hitelfedezeti értékén felül követelhet-e még más összeget? Szerintünk nem....

Close