FRISS HÍR 2017-01-20 FALUS ZSOLT ÜZENETE.

FRÍSS HÍR 2017-01-20 FALUS ZSOLT ÜZENETE.

FRISS HÍR 2017-01-20 FALUS ZSOLT ÜZENETE

[good_old_share]


FONTOS! A cikk alatt a "Falus-per" eseményoldala!
Falus Zsolt Ferenc – Ma érkezett a Pesti Központi Kerületi Bíróság végzése, mely az UniCredit, mint Adósnak a Nagy & Trócsányi Ügyvédi Iroda által benyújtott végrehajtás megszüntetése iránti kérelmét elutasította wink

A bank és jogászai is pontosan tudják, hogy a jogerős ítélet szerinti kötelezésnek sem a peres eljárást megelőzően, sem azt követően nem tettek eleget, ennek ellenére a képembe hazudnak, félrevezetik a hatóságokat és kérelmezik a végrehajtási eljárás megszünetését, mely kérelmet a mai napon átvett végzéssel együtt, már több alkalommal elutasított a bíróság …

Eldöntöttem, hogy a súlyosan jogellenes magatartás miatt, ami már bűncselekményt valósíthat meg a bank munkatársai és jogászai ellen büntetőfeljelentést teszek, feljelentésemről tájékoztatom a bank külföldi tulajdonosait és felügyeleti hatóságait is!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Azt gondolom, hogy mivel jelenleg ez a bank, megengedhetetlen típusú állami és jegybanki támogatást élvez Magyarszágon és a Nagy & Trócsányi Ügyvédi Iroda részéről a végrehajtás során dr. Varga ügyvéd fenyegető kijelentéseket tett, mint "…Falus úr szép háza van …", "…a gyerekei és az unokái is fizetni fognak…", "…50 ügyvéd fog velem foglalkozni…" utalva arra, hogy amennyiben nem állok le teljesen tönkre fognak tenni, mely zsarolás és megfélemlítési kísérlet miatt, csak a széles nyilvánosság erejével, és az érintettek összefogásával, illetve támogató segítségével lehet ezeket a tisztességtelen embereket megállítani !
Ezúton szeretném személyes támogatásomról biztosítani Horváth András urat, aki a NAV-os visszaélésekkel kapcsolatban közérdekű bejelentést tett, amivel összefüggésben vele szemben gátlástalan módon büntetőeljárást kezdeményeztek !

Üdvözlettel : Falus Zsolt Ferenc

FIGYELEM! A "FALUS PER" ESEMÉNYOLDALÁT IDE KATTINTVA ÉRHETED EL!

 

Te fontosnak tartod Falus Zsolt perét? Támogatod, és ott leszel?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [apss_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM