ÚJRA ÉRVÉNYES AZ ÉRVÉNYTELEN SZERZŐDÉS? + MEGHÍVÓ.

ÚJRA ÉRVÉNYES AZ ÉRVÉNYTELEN SZERZŐDÉS? + MEGHÍVÓ.

ÚJRA ÉRVÉNYES AZ ÉRVÉNYTELEN SZERZŐDÉS? + MEGHÍVÓ.

[good_old_share]


Hogy forgatják ki a „deviza”-hiteles károsultakat? Hogy veszi semmibe a bíróság saját, korábbi jogerő ítéletét? Hogy működik a Magyar jogállam?

 

A hitelsikerek weboldalán jelent meg az alábbi felhívás. Érdemes elolvasni, és akinek ideje engedi, annak részt venni ezen az eseményen!

loading...2019. február 19-én 10:30-kor a Kúria (1055 Budapest, Markó utca 16.) nyilvános tárgyaláson hirdet ítéletet “devizahiteles” ügyben. Az ügy kiemelt jelentőségű, hiszen a bíróságok irányítottsága, a Szegedi Törvényszék szégyenteljes ítélkezési módszereire világíthat rá ez az eset.

Ha szeretne Ön is részt venni az ítélethirdetésen, kérjük a Kúria oldalán olvasható tájékoztató szerzint végezze el a regisztrációt : IDE KATTINTVA.

Az ügy 2008-ban kezdődött egy Allianz Bank által nyújtott befektetéssel vegyes életbiztosítással kombinált deviza alapú kölcsönszerződéssel, melyben a bank a kölcsön nyújtásakor bemutatta, hogy az életbiztosítási rész miként fogja majd néhány év múlva a tőkeösszeget kiváltani, ezáltal a kölcsön teljes egészében visszafizetésre is kerülhet.

Természetesen ez nem így történt, sőt a törlesztés vállalhatatlan mértékben megemelkedett (mint a devizaadósok mindegyikénél).

Az adós pert indított az Allianz Bank ellen, melyet 2013-ban meg is nyert jogerősen! A szerződést érvénytelennek ítélte a Szegedi Törvényszék bírósága három pontban, melyből az egyik az árfolyamrés volt.

loading...

Az FHB Bank az Allianz jogutódja 2014-én érvényessé nyílvánítási pert indított az adós ellen azzal a szándékkal, hogy a szerződésből hiányzó részeket utólag pótolja a bíróság a bank kérelme szerint.

A pert a bíróság (Szegedi Törvényszék) befogadta, annak ellenére, hogy az ügyben már volt egy jogerős ítélet (ugyanettől a bíróságtól), tehát a bíróságnak az ítélt dolog miatt a keresetet eleve el kellett volna utasítania!Az adós minden igyekezete ellenére a pert lefolytatták, az ítéletben pedig végül érvényessé nyilvánították a korábban érvénytelennek ítélt szerződést és a több tízmilliós tartozás mellett még további sok milliós perköltséget is ráterheltek.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ennek az (igazságtalan, jogsértő) ítéletnek a fellebezése kapcsán lesz ítélethirdetés a Kúrián a fenti időpontban.

Az adós által írt beszámoló innen letölthető.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HADJÁRAT INDUL A BANKOK ELLEN.
HADJÁRAT INDUL A BANKOK ELLEN.

HADJÁRAT INDUL A BANKOK ELLEN. [good_old_share] Legalábbis ezt ígéri a Jobbik: A Jobbik tavaszi hadjárata a banki kifosztó-rendszer ellen.  ...

TE IS A MÁTRIXBAN ÉLSZ, AKÁR TETSZIK, AKÁR NEM!
TE IS A MÁTRIXBAN ÉLSZ, AKÁR TETSZIK, AKÁR NEM!

TE IS A MÁTRIXBAN ÉLSZ, AKÁR TETSZIK, AKÁR NEM! [good_old_share] A tudatos lét = a mátrix irányítása. Vezér-Szörinyi László -...

Close