ÚJ PÁRTOT ALAPÍTOTTAK A DEVIZAKÁROSULTAK.

ÚJ PÁRTOT ALAPÍTOTTAK A DEVIZAKÁROSULTAK.

ÚJ PÁRTOT ALAPÍTOTTAK A DEVIZAKÁROSULTAK.


Dr. Kriston István Európajogi Pénzügyi Szakjogász értesítette szerkesztőségünket, hogy 2019-11-09-én megalakult a Devizahiteles Párt Cegléden.

Az alakuló ülésről videó-felvétel is készült, melyet az oldal alján találsz!Dr. Kriston az alábbi közleményt juttatta el hozzánk:

KÖZLEMÉNY A DEVIZAHITELES PÁRT ALAKULÓ ÜLÉSÉRŐL

CEGLÉDEN, 2019. NOVEMBER 9. NAPJÁN MEGALAKULT A PÁRT. TÖRTÉNELMET ÍRUNK, MEGGYÖTÖRTEK, FELSZABADÍTUNK (!)

DEVIZAHITELESEK, A PÁRTUNKBAN EGYESÜLJETEK (!)

Devizahiteles Párt Cegléden 2019. november 09. (szombat) 12:00 órától estig tartó alakuló ülése megalapította a pártot. A pártot, mint jogi személyt létesítő személyek (alapítók) elfogadták a párt Alapszabályát, a Szervezeti és Működési Szabályzatát, valamint határoztak a bírósági bejegyzési eljárás megindításáról.

A párt de jure a bíróság jogerős bejegyző végzésével jön létre. Ezt követően közzétesszük a pártban rendszeresített "belépési kérelem" űrlapot, amelynek a párt székhelyére történő postai beküldésével lehet a tagfelvételt kérni. A tagfelvételről a párt ügyvezetősége dönt és döntéséről értesíti a tagfelvételét kérő személyt.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A Párt a szervezet politikai főtevékenységi körében [TEÁOR ’08 – 9492 politikai tevékenység] és a Párt célja szerinti besorolásának megfelelő jogvédő tevékenysége [devizahitelesek fogyasztói jogvédelme] körében véleményt nyilvánít, politikai demonstrációkat szervez, valamint jelölteket állít vagy támogat az országgyűlési képviselők, az európai parlamenti képviselők, továbbá az önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán.

Vezető tisztségviselők:

A párt ügyvezetője: dr. Kriston István (Cegléd)

A párt felügyelő bizottságának tagjai: elnök: dr. Kisházi János (Eger), tag: Frey Györgyi (Pécs), tag: Vági Irén (Almásfűzítő)

A párt pénzügyi ellenőrző bizottságának tagjai: elnök: Felteinné Zanócz Magdolna (Debrecen), tag: Burom Zsuzsanna (Eger), tag: Fehér Attila (Vecsés)

https://www.facebook.com/kriston.ugyved/videos/1761049587361625/

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM