A talár “megfakult becsülete”

A talár "megfakult becsülete"

A talár "megfakult becsülete"


Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – Csak jut eszembe, amikor júliusban megírtam, hogy szögre akasztom a taláromat, több újságíró is jelezte, segítenek a nyilvánosság elérésében. Semmiből nem lett semmi.Ellenben maga a bejegyzés közel egymilliós megosztást, olvasottságot ért el, mely kis életemben óriási szám. Az ősz folyamán olyan helyekről hallottam vissza, ahonnan nem is számítottam.

Mindazonáltal megváltozott a hangnem velem szemben – még akkor is, ha maradtak még szép számmal olyanok, akik egy kanál vízben megfojtanának.

Közismert, hogy dr. Bihari Krisztina ügyvéd kollégámmal együtt vállaltuk fel a konfrontációkat, és kapjuk is a kamarai támadásokat, mert legnagyobb ellenségünkké az ügyvédi kamarák váltak, akik a mundér megfakult becsületét dzsentri módra védik – velünk szemben!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ehhez képest üdítő, hogy a fogyasztók számára kedvezőbb ítéletek száma már többségben van. Pont ezért veszem le a sapkám, és tisztelgek azon fogyasztók előtt, akik felvállalták a harcot az első sorokban és ők tapossák mások előtt az utat.

Mivel november 14. és 25. között külföldön leszek, és máris a nyakunkra érkezik a Karácsony, 2020. januárja előtt nem leszek képes új ügyeket felvállalni, hiszen a folyamatban lévők kapcsán is folyamatosan csúszok, alig tudván betartani a szűk határidőket.

Ami egy normális ország igazságszolgáltatásában egy napi munka, az idehaza egy hetet is igénybe vesz. Ennek oka ismert, de ha megírom, azonnal feljelentenek a kamarában. Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM