A talár “megfakult becsülete”

A talár "megfakult becsülete"
loading...

A talár "megfakult becsülete"


Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – Csak jut eszembe, amikor júliusban megírtam, hogy szögre akasztom a taláromat, több újságíró is jelezte, segítenek a nyilvánosság elérésében. Semmiből nem lett semmi.Ellenben maga a bejegyzés közel egymilliós megosztást, olvasottságot ért el, mely kis életemben óriási szám. Az ősz folyamán olyan helyekről hallottam vissza, ahonnan nem is számítottam.

Mindazonáltal megváltozott a hangnem velem szemben – még akkor is, ha maradtak még szép számmal olyanok, akik egy kanál vízben megfojtanának.

Közismert, hogy dr. Bihari Krisztina ügyvéd kollégámmal együtt vállaltuk fel a konfrontációkat, és kapjuk is a kamarai támadásokat, mert legnagyobb ellenségünkké az ügyvédi kamarák váltak, akik a mundér megfakult becsületét dzsentri módra védik – velünk szemben!

loading...

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ehhez képest üdítő, hogy a fogyasztók számára kedvezőbb ítéletek száma már többségben van. Pont ezért veszem le a sapkám, és tisztelgek azon fogyasztók előtt, akik felvállalták a harcot az első sorokban és ők tapossák mások előtt az utat.

Mivel november 14. és 25. között külföldön leszek, és máris a nyakunkra érkezik a Karácsony, 2020. januárja előtt nem leszek képes új ügyeket felvállalni, hiszen a folyamatban lévők kapcsán is folyamatosan csúszok, alig tudván betartani a szűk határidőket.

Ami egy normális ország igazságszolgáltatásában egy napi munka, az idehaza egy hetet is igénybe vesz. Ennek oka ismert, de ha megírom, azonnal feljelentenek a kamarában. Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

loading…


Read previous post:
Megmutatta új lakását a kilakoltatott Bíró Ica
Megmutatta új lakását a kilakoltatott Bíró Ica

Megmutatta új lakását a kilakoltatott Bíró Ica Egykori életmódstúdiójába költözött be az otthonából kilakoltatt Bíró Ica. Az új otthonát először...

Tiltakozik a bírói egyesület, mert fegyelmit indítottak a bíró ellen, aki az EU-hoz fordult
Tiltakozik a bírói egyesület, mert fegyelmit indítottak a bíró ellen, aki az EU-hoz fordult

Tiltakozik a bírói egyesület, mert fegyelmit indítottak a bíró ellen, aki az EU-hoz fordult ...MAGYAR BÍRÓK NE, DE LEGALÁBBIS NE...

Close