Étlen szomjan bolyongott-67 évesen kilakoltatták a Budapesti Sakkszövetség egykori főtitkárát-Videó

gondatlan veszélyeztetés, kilakoltatták, Étlen szomjan bolyongott-67 évesen kilakoltatták a Budapesti Sakkszövetség egykori főtitkárát

Ez nem gondatlan veszélyeztetés?????

Felmerül a kérdés az eljárással kapcsolatban: ez nem gondatlan veszélyeztetés??? Étlen szomjan bolyongott-67 évesen kilakoltatták a Budapesti Sakkszövetség egykori főtitkárát

Öt perce volt elhagyni a lakását, amikor kilakoltatták – mondta az RTL Híradónak a budapesti sakkszövetség egykori főtitkára. A 67 éves Száraz Sándor otthonát elárverezték, miután 6-7 millió forint tartozása halmozódott, miután nem választották újra a sakkszövetség főtitkárának.

A csatornának arról beszélt, nem kapott figyelmeztetést, hogy kilakoltatják. Kedd reggel a végrehajtó és a rendőrök ébresztették, kéttáskányi holmival került az utcára. Az a család segített neki, akiknél 10 éve sakkot tanít. Télre kapott egy átmeneti lakást, de ruhákra, ételre van szüksége.

„Ötven éve kezdtem el sakkal foglalkozni, harminc évig mással sem foglalkoztam, és eljutottam arra a szintre is, hogy a Budapesti Sakkszövetség főtitkárává választottak, 1992 és 1998 között voltam ebben a pozícióban. A sakk az életem” – mesélte Száraz Sándor az RTL Klubnak.
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM