A TRÜKK-VÁLASZTÁSOK UTÁN ÚJRA INDULNAK A KILAKOLTATÁSOK.

A TRÜKK-VÁLASZTÁSOK UTÁN ÚJRA INDULNAK A KILAKOLTATÁSOK.

A TRÜKK-VÁLASZTÁSOK UTÁN ÚJRA INDULNAK A KILAKOLTATÁSOK.

[good_old_share]

Teljesen érthető a módosító javaslat. Ha a média a választási kampányban arról harsogna, hogy gyerekes családokat és idős embereket löknek a hajlékukból a fagyos utcára, az nem vetne jó fényt a FIDESZ-KDNP kormányra.
A szokásosnál két hónappal tovább tarthat a kilakoltatási moratórium jövőre – írja a hvg.

Valószínűleg nem kellene a kampányban kilakoltatott családok történeteit olvasni, ha elfogadják a KDNP javaslatát. Beadtak ugyanis egy törvényjavaslatot, amelyet ha a parlamenti többség elfogad, akkor a szokásosnál két héttel korábban kezdődne és két teljes hónappal később érne véget a kilakoltatási moratórium.

Általában december 1-jétől március 1-jéig nem lehet kilakoltatni senkit, de ha a javaslat átmegy a parlamenten, akkor ezúttal november 15-től április 30-ig tarthat ez az időszak.
Azt ugyan egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor lesz a választás jövő tavasszal, de várhatóan még áprilisban megtartják.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Orbán Viktor ünnepi beszédében áprilisi időpontot említett, és egyébként is ez a hagyományos időpont: a rendszerváltás óta csak 1994-ben és 1998-ban csúszott át a választás májusra.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM